Splitski menadžer šokiran koliko Marko Tolja traži za nastup: “Pjeva godinama, a nema nijedan hit. U Splitu na jednom koncertu nije prodao ni ulaznicu”

"Ni nakon šta sam pročitao tri puta, nisam mogao vjerovati", poručio je Bubalo

Marko Tolja

Splitski menadžer Ivica Bubalo komentirao je Marka Tolju.


“Marko Tolja je lipi momak. Marko Tolja je vrlo fin i pristojan momak. Marko Tolja pjeva ima 15-20 godina. Marko Tolja NEMA u tom periodu NI JEDNU pjesmu po kojoj ga se može zapantit”, počinje svoju objavu Bubalo pa nastavlja:

“Marko Tolja bio je u proteklom periodu sto pedeset puta više na HTV-u od Pejakovića, Hrnića, Thompsona, Jelavića, Meri Cetinić, Tria Gušt, Magazina itd.

Prije nekoliko godina najavljivan je u Splitu za doček Nove godine. Doček je otkazan jer se nije prodala –NI JEDNA ulaznica. Ove godine dugo je najavljivan kako će pjevat ovo ljeto na brodu kruzeru po Dalmaciji…i to pjesme od Franka Sinatre. Brod prima 38 putnika. To je za svaku pohvalu, ali pretpostavljamo koliki je honorar”, piše Bubalo.

Onda je komentirao ponudu koju je, kako tvrdi, dobio od Toljine agencije.

“E sad, dobijem ponudu njegove agencije koja ga nudi za ovo ljeto po Turističkim zajednicama. Ni nakon šta sam pročitao tri puta, nisam mogao vjerovati. Mislio sam Prvi april. Dakle traži se:
– 9 večera-
– 9 noćenja
– produkcija
– 35 000 kuna netto
UKUPNO 60 000 kuna”, piše Bubalo.


U nastavku objave optužio je uplitanje politike u razne sfere života, te zaključuje da su se zbog toga otvorila širom vrata turbo folku.Moja reakcija na članak je...
Vau
3
Haha
62
Hagić
3
Hmmm
3
Plač
4
Grrr
8
Molim?
13

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime