Udruga Split Tech City 8. prosinca organizira prvi humanitarni cageball turnir, Split Tech Cup. Turnir će se održati u Sportskom centru Mačak, u suradnji s ICT županijom i Crvenim križom Split. Prikupljenim donacijama kupit će se laptopi za djecu nekoliko splitskih obitelji. Na turnir se mogu prijaviti sve lokalne IT tvrtke i pojedinci, a prijave traju do 30. studenoga.

Okupljanje za viši i plemenitiji cilj

U duhu doprinosa zajednici kroz povezivanje i promoviranje splitske IT zajednice, ovoga se prosinca splitski IT-evci okupljaju za viši i plemenitiji cilj. Organiziraju prvi humanitarni cageball turnir, te pozivaju cijelu splitsku IT zajednicu da im se pridruži.

Upravo pred božićne i novogodišnje blagdane obradovat će nekolicinu splitske djece laptopima na poklon. Splitski IT-evci zaigrat će cageball kako bi prikupili potrebna sredstva za kupnju laptopa i usrećili nekoliko splitskih obitelji. Tehnologija koja je IT-evcima tako uobičajena i svakodnevna stvar, nekima je u najmanju ruku neuobičajena, a nekima čak i nedostižna. A toliko potrebna za obrazovanje, ali i za zabavu. Zato će Split Tech City u suradnji sa splitskim Crvenim križom odabrati nekoliko socijalno ugroženih obitelji čija će djeca dobiti nove laptope i mogućnost sudjelovanja u besplatnom predavanju o osnovama web developmenta.

Turnir Split Tech Cup 2018. održat će se 8. prosinca od 15 sati u Sportskom centru Mačak na Mertojaku. U 15 sati je prva utakmica, tako da se sve ekipe moraju okupiti ranije. Nakon odigranih grupnih utakmica, četvrtfinala i polufinala, istoga dana u 20 sati bit će odigrana finalna utakmica.

Prijavite svoju ekipu i učinite dobro djelo

Prijaviti se mogu sve lokalne IT tvrtke, ali i pojedinci IT-evci  (uključujući i studente) koji prikupe ekipu. Jedna tvrtka može prijaviti više od jednog tima.

Prijave timova traju do 30. studenoga, do 12 sati. Prijaviti se možete na ovome linku: https://split-techcity.com/turnir.

Ekipe se mogu sastojati od maksimalno 6 ljudi, od čega 3 igrača i 3 zamjene. Budući da je turnir humanitarnog karaktera, kod ekipa koje predstavljaju tvrtke, dovoljno je da barem jedan igrač bude zaposlenik tvrtke. Pojedinci ekipe sastavljaju prema svojoj želji. Pravilo je da se igra 3 na 3, a svaka utakmica traje 10 minuta bez prekida.

Zaigrat će se dobar cageball, zabaviti se, a pritom učiniti jednu jako lijepu stvar pred ove blagdane.

Partneri Split Tech Cityju u organizaciji ovoga humanitarnog turnira su ICT županija, Sportski centar Mačak, te Crveni križ Split.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime