Splitski influenseri pozirali kraj auta Joška Keruma: “Partners in crime”

Adrian Petričević je mladić, ali već ima pozamašnu povijest prometnih prekršaja. Sad se snimio s djevojkom i puškama koje navodno služe za airsoft


Čini se kako je automobil Joška Keruma, sina bivšeg gradonačelnika Splita Željka Keruma i vlasnika trgovačkog centra Joker, popularna kulisa za fotografiranje.


Kraj njega se, s djevojkom, snimio i Adrian Petričević. U rukama držeći puške, pozirali su uz crni BMW, uz komentar ‘Partners in crime’.

Joško Kerum je potvrdio da se Petričević fotografirao kraj njegovog auta, piše 24 sata.

– Poznanici smo i kad god mu treba auto za snimanje za Instagram, ja mu posudim jer vidim da se trudi biti uspješan Youtuber. Nije mi to problem – kazao je Joško i dodao da Adrian nije vozio auto, već se samo snimao kraj njega. Pojasnio je i da puške na slici nisu pravo oružje, već one koje se koriste za airsoft.

Adrian Petričević je mladić, ali već ima pozamašnu povijest prometnih prekršaja.

Ovaj put se snimio kraj auta Joška Keruma, na kojem su tijekom godina izrađene značajne preinake, od širokih sportskih guma preko sportskog auspuha do preuređenih leptir vrata. Kako kaže, ovaj BMW M3 iz 2009. ima 640 konjskih snaga, može postići brzinu od 360 na sat te je unikatan u svijetu.– Ovo je jedini model u povijesti M3 što je izašao da je imao V8 atmosferski motor, što ga čini posebnim od drugih BMW linija i neću ga sigurno prodavati. Body kit je limitiran, cijeli je od karbona i 200 kilograma je lakši nego tvornički. Motor nije limitiran, a u vrijeme kad sam radio na njemu, bio sam među prvima u svijetu koji je naručio takav kompresor. On je takav već sedam godina, a sada je na njemu promijenjena samo boja i folija – kaže za 24 sata Kerum junior. Nije nam htio otkriti koliko je uložio u njega.

Stručnjak je rekao da je vrijednost takvog serijskog M3 BMW-a bez prerada između 30 i 40 tisuća eura. Trenutno, s preradama, vrijedi između 80 i 100 tisuća eura, iako ga je teško procijeniti jer ih je vrlo malo na tržištu.Moja reakcija na članak je...
Vau
8
Haha
11
Hagić
3
Hmmm
6
Plač
4
Grrr
48
Molim?
17

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime