Podijelite

Tijekom protekla 24 sata na području PU splitsko-dalmatinske zabilježene su dvije prijetnje, pronevjera, dva oštećenja tuđe stvari, tri teške krađe i dvije krađe.

U odnosu na sigurnost cestovnog prometa, tijekom protekla 24 sata na području PU splitsko-dalmatinske zabilježene su četiri prometne nesreće, od kojih tri s materijalnom štetom. Jedna osoba je lakše ozlijeđena.

Pronevjera
Provedeno je kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjakom. Sumnjiči se da je u svojstvu voditelja ugostiteljskog objekta na području Splita zlouporabom poslovne bankovne kartice oštetio poduzeće u iznosu od gotovo 60 tisuća kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava za kazneno djelo pronevjere.

Krađa novca
Jučer, tijekom poslijepodneva u Splitu, u Stepinčevoj ulici u stan 92-godišnjakinje, ušle su dvije nepoznate ženske osobe koje su joj ponudile uslugu medicinskog tretmana tijekom čega su iskoristile njezinu nepažnju i otuđile joj novac. U tijeku je kriminalističko istraživanje.

Dovršeno kriminalističko istraživanje
Jučer je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjakom koji se sumnjiči da je krajem rujna ove godine iz stana 26-godišnjaka otuđio 90 tisuća kuna. Uz kaznenu prijavu za krađu predan je pritvorskom nadzorniku.Podijelite