Splitski autorski pop bend Ocean lansirao je novi remix pjesme “Život Bez Tebe”. Radi se o ponovnom remixu izvrsnog singla čiji je video spot na hrvatskim glazbenim televizijama bio zabranjen zbog optužbi za eksplicitnu erotiku i sex u troje, “što je naravno bila totalna laž i nepotrebno pretjerivanje u hrvatskom stilu”, poručuju iz benda.

Zbog zabrane prikazivanja službenog video spota grupa je 2015. godine prestala s medijskom promocijom ovog singla i povukla ga iz daljnjeg radijskog emitiranja. U rujnu 2018. grupa donosi odluku o novom studijskom remixu ovog singla i za taj posao angažira POWERSOUND studio u New York-u svjetski poznatog producenta i kompozitora Phila Andersona.

Bend je s ponovnom aktivacijom i remixom ovog singla htio i potpuno novu priču pa su na pjesmi ponovno snimljene sve instrumentalne i vokalne dionice. Na bubnju tako u svom stilu “razvaljuje” jedan od najboljih hrvatskih studijskih i koncertnih bubnjara tzv robo-drumer Jan IvelićPele, na basu predator Josip Žaja, na saksofonu lumen Siniša KovačićKemija, gitarama zvuk precizno puni splitski fusion jazzer Miro Alduk.

Snažne i suverene vokalne dionice otpjevala je naša pjevačica i prima violinistica splitskog HNK Marica Vilibić, zasigurno trenutno jedan od najmoćnijih i najzanimljivijih ženskih vokala u Hrvatskoj.

Ovom splitskom autorskom pop bendu će nakon višegodišnjeg autorskog rada i studijskog snimanja tijekom uskoro izaći i novi album, izvijestio nas je Dino Damir Pleština iz benda Ocean.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime