SPLITSKI ADVENT BEZ KUĆICA! “Zbog sigurnosti posjetitelja”

Advent u Splitu će se 2020. godine održati, no u drugačijem izdanju nego ikada dosad


Sigurnost posjetitelja na prvome je mjestu Gradu Splitu, Turističkoj zajednici Grada Splita i Spalatum D.M.C.-u, dugogodišnjim organizatorima adventskih manifestacija u Splitu. Prateći epidemiološku situaciju u Hrvatskoj i imajući na umu zdravlje svojih sugrađana i posjetitelja, danas je donesena odluka kako će se ove godine adventska ponuda u gradu ipak odviti bez kućica s hranom, pićem i suvenirima. Tvrtka Spalatum D.M.C., inače zadužena za njihovo održavanje, svoj će angažman nastaviti kao tehnička podrška na Adventu, kao i svake godine dosad.


– Odluka o izostanku kućica donesena je kao proaktivna mjera kojom ćemo, vjerujem, znatno podići sigurnost cijele manifestacije. Zahvaljujem svim ugostiteljima i obrtnicima koji su iskazali interes za sudjelovanje u Adventu te ih ovim putem molim za razumijevanje. Vjerujem da ćemo svi zajedno odgovornim ponašanjem osigurati da dogodine budemo u prilici ponovno surađivati – naglasio je Ante Šunjić, direktor Spalatum D.M.C.-a.

Advent u Splitu će se 2020. godine održati, no u drugačijem izdanju nego ikada dosad. Program se još finalizira u skladu sa svim potrebnim epidemiološkim mjerama te će biti dostupan uskoro, kako na web stranici Turističke zajednice Grada Splita, tako i na društvenim mrežama.

Moja reakcija na članak je...
Vau
10
Haha
5
Hagić
0
Hmmm
1
Plač
6
Grrr
5
Molim?
3

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime