Splitske WOW-ice izabrale najbolji rose na ovogodinšnjem sajmu GAST

DEKLIĆ ROSE 2017 vinarije DEKLIĆ iz Istre, izabran je za šampiona.

Udruga WOW (Women on Wine) – Žene i vino u suradnji s agencijom Vino.like potrudila se i ove godine izabrati najbolja rose vina od predstavljenih na ovogodišnjem sajmu GAST. Sve splitske članice imale su zadatak obići štandove vinara kušati vina, i to baš vina rose, ocijeniti probano i izabrati svojih 5 favorita.


Ocijene žena iz udruge WOW, iskristalizirale su 5 favorita:
ROSE 2017. vinarije SVIJETLI DVORI iz Baranje,
ROSE KOLAR vinarije KOLAR također iz Baranje,
ROSE Jakob vinarije SUŠIĆ iz Imotskog,
ROSE vinarije FERAVINO iz Slavonije,
DEKLIĆ ROSE 2017 vinarije DEKLIĆ iz Istre, izabran je za šampiona. Tako dobar, lepršav, zavodljiv, iako je promijenio ruho i dojam, stavio se na prvo mjesto i ove godine.

– Svoj izbor smo prezentirali na radionici na kojoj smo uz vođenu degustaciju ispričali što su to rosei, kako nastaju, u čemu je tajna njihove zavodljivosti i sve veće popularnosti. Pozvani su i vinari koji su se sa zadovoljstvom odazvali te rekli par prigodnih riječi o svom vinu i vinariji. – kazala nam je Adela Visković, čelnica udruge.

Time je ova radionica bila i mali uvod u nadolazeći 6. Međunarodni festival ružičastih vina naziva Pink day, koji čini glavni godišnji događaj u organizaciji udruge WOW.
– Naravno da smo sve prisutne upoznali i s radom udruge WOW jer je naš štand privukao pažnju mnogih posjetitelja i potencijalnih Wow-ica. – rekla je Adela.

Posjetitelji su se, sukladno temi radionice i boji vina koje se izlaže – prigodno odjenuli u ružičasto, ili s ružičastim detaljem. U pink detaljima pomogla nam je i ove godine Najda Bauk i njen Fabulous Fabric.

WOW se zahvaluju momcima iz Vino.like Alenu Gulanu i Siniši Koceiću, koji su i ove godine pomogli u cijeloj organizaciji, nabavi te pomogli točiti vina. Večer je protekla u izuzetnom raspoloženju o čemu svjedoče priložene fotografije.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0