Nestrpljivi domaćin Tomo nije mogao dočekati kraj večere da svojim gostima prezentira iznenađenje koje je za njih pripremio, pa ga je odlučio „ispucati“ već na samom početku. On je izveo beatboxanje, a njegov prijatelj je repao.

– Mene je to oduševilo – priznala je Krasna, a Miranda je bila pomalo iznenađena još jednim performansom. Nakon pića dobrodošlice kandidati su se smjestili za stol, gdje je domaćin poslužio narezak i salatu kao hladno predjelo.

– Ovo ti se skroz raskuhalo, tjestenina mora biti al dente – kazala je Olja kojoj ni ovo jelo nije bilo po volji, baš kao ni glavno jelo koje je Tomo poslužio – teletinu pod pekom s krumpirom:

– Izgleda neatraktivno, ne jedem krumpir i sve mi je premalo pečeno!
Za razliku od gospođice Ajfon, Nikolini je peka bila fenomenalna, dok su se Krasna i Miranda složile kako jelo izgleda odlično, ali je potpuno neslano. A za desert je bila poslužena rožata koja se svima više-manje svidjela.

Pri kraju večere, Olja je ispričala kandidatima svoju najgoru noćnu moru – da joj je netko hakirao Instagram profil, a gosti baš i nisu shvatili njezinu foru.
– Meni je to iritantno – komentirala je Miranda kojoj se ne sviđaju uloge splitske umjetnice.

Iako je jelo opet palo u drugi plan zbog zanimljivih kandidata, Tomo je uspio zaraditi bod više od Mirande. Olja mu je dala ocjenu 7 jer joj je nedostajalo dekoracije jela i originalnosti u cijeloj večeri. Krasna je Tomu također ocijenila sedmicom jer joj se nisu svidjela dva predjela, dok je Miranda zbog nedostatka soli u glavnom jelu večeri dala ocjenu 8. No Tomo je ipak uspio u potpunosti impresionirati Nikolinu koja ga je nagradila visokom desetkom!– Hrana je bila izvrsna, meso se topilo u ustima, od predjela, glavnog jela i deserta sve skupa je bilo izvrsno i nemam riječi, svaka čast – kazala je Nikolina.

Sutra će se gosti častiti kod Splitske Vampirice.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime