SPLITSKA DJECA ĆE SE OBRADOVATI JK Split pokrenuo nove programe, evo o čemu je riječ

Nova aktivnost za djecu i mlade u JK Split

Jedriličarski klub Split odnedavno je pokrenuo novi program jedrenja u radio-upravljivim jedrilicama. Program je namijenjen djeci i mladima u dobi od 7+ godina i besplatan je za sve polaznike. Klub osigurava svu potrebnu opremu, a zainteresirani sa sobom trebaju ponijeti samo dobru volju za učenjem i druženjem uz more.


Iako se jedriličarski sport i jedrenje “na daljinu” mogu učiniti zahtjevnima za nove polaznike, naši treneri kompleksne pojmove tehnike jedrenja, jedriličarskih pravila, meteorologije i tehničkih pojmova, uvijek stručno “prevedu” na jednostavniji jezik, razumljiv i zanimljiv dječjem uzrastu. Bavljenje bilo kojim vidom jedriličarskog sporta izvrsna je prilika za savladavanje brojnih znanja i vještina, primjenjivih u svakodnevnom životu.

Osim stjecanja vještine upravljanja jedrilicom, djeca se bavljenjem jedriličarskim sportom uče samostalnosti, razvijaju motoričke vještine i usvajaju brojna tehnička znanja i vještine. Usto, boravak na moru i svježem zraku ne škodi nikome! Treninzi se održavaju svake srijede od 15.30 sati u Lučici Jedriličarskog kluba Split na adresi Lučica 4 u Splitu.

Broj polaznika je ograničen, a više informacija možete dobiti kod voditelja programa na +385 95 798 4910 ili slanjem upita na jk.split@gmail.com

“Veselimo se novim članovima i idućem treningu u Lučici Split”, rekli su iz JK-a Split.


Moja reakcija na članak je...
Vau
1
Haha
0
Hagić
1
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime