Split: Ubacite svoje poruke u Sandučiće lijepih želja i osvojite Samsungov mobitel, tablet ili pametni sat

Samo jednom porukom ulazite u konkurenciju za osvajanje ovih vrijednih nagrada


Božićno je vrijeme nezamislivo bez darivanja, a splitski Advent sa sloganom „Ljubav nas spaja“ u organizaciji Turističke zajednice grada Splita i u suradnji s Hrvatskom Lutrijom putem Sandučića lijepih želja vrijednim će nagradama usrećiti autore najljepših božićnih poruka. Ubacivanjem želja za nadolazeće blagdane građani mogu osvojiti mobitel Samsung Galaxy S10e 128 GB dual SIM, tablet Samsung Galaxy Tab S4 T830 64 GB te pametni sportski sat Samsung Galaxy R800, kao i tri utješna poklon paketa.


Sandučići su postavljeni na dvije adventske lokacije i to na Trgu Gaje Bulata kod velikog božićnog drvca i na Rivi, nasuprot adventskoj pozornici, kako bi svi građani u njih ubacivali poruke nade, mira, radosti i ljubavi, a koje označavaju upravo one temeljne vrijednosti na kojima se ovogodišnji splitski Advent bazira. Najjača među njima je ljubav, a u trenutku kada ju ne možemo fizički iskazivati, nema boljeg načina za ju dijeliti nego putem lijepih poruka, ujedno ostvarujući mogućnost da se osvoji vrijedna nagrada.

U ovoj kreativnoj nagradnoj igri mogu sudjelovati svi punoljetni građani, koji osim poruka i želja trebaju navesti i svoje ime i prezime zajedno s e-mail adresom te kontakt brojem. Pobjedničke želje iz oba Sandučića bit će nasumično izvučene na predzadnji dan 2020. godine, u srijedu 30. prosinca te objavljene na društvenim mrežama Facebook i Instagram kao i na web stranici Turističke zajednice grada Splita.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
1
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime