Split Tommy u utakmici odluke: “Bacat ćemo se na glavu i pružiti dobru igru”

Split Tommy dočekuje Futsal Dinamo u posljednjoj polufinalnoj utakmici doigravanja

Split Tommy danas u 19:30 dočekuje Futsal Dinamo na Gripama u utakmici odluke za prolazak u finale doigravanja. Prvu utakmicu Tommy je dobio na Gripama 4:2, a druga u Zagrebu nakon produžetaka završila je 3:2 za Dinamo.


Nakon današnjeg sraza aktualni prvak Nacional saznat će svoga protivnika, a utakmicu je najavio igrač Split Tommy-a Josip Suton.

– Mislim da je recept isti kao i cijelu sezonu – borba, bacanje na glavu, dobra obrana. Naprijed zabijamo dosta iz prekida i nadamo se da će se to ostvariti i u ovoj utakmici. Vidjeli smo neke greške koje smo radili u Zagrebu i nadam se da ćemo to ispraviti u ovoj utakmici danas. Naravno nadam se pobjedi. – kazao je Suton.

Osim domaćeg parketa, istaknuo je još neke prednosti svoje ekipe.

– Osim domaćeg parketa, mislim da imamo i malo širi krug igrača. Grbić se vratio, jedino ne znam što je s Rafinhom i Ćorlukom. Sigurno da imamo dva najkvalitetnija golmana u državi, to nam je također velika prednost. Treniramo možda najviše u državi, tako da eto nadam se da će to biti dovoljno za pobjedu. – rekao je Suton.

Pozvao je i sve ljubitelje futsala na Gripe da daju podršku Split Tommyju.


– Pozivam ih da nas dođu podržati da uđemo u finale. Na Gripama uvijek mogu vidjeti dobre poteze i akcije, tako će biti i danas. Mi se borimo svaku utakmicu i nadam se da će doći pružiti nam potporu na putu do finala. – zaključio je Suton.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0