U show ‘Život na vagi’ vratilo se dvoje kandidata, i to oni koji su imali najbolji rezultat od svih kandidata koji su ispali. U studio su ušli Maja i Ante iz plavog tima, a to je jako razveselilo Zdravku.

Maja je otkrila kako joj je izvan showa jako teško. Nije joj bilo najteže pridržavati se prehrane, najgore je što nije imala motivaciju, pišu 24 sata.

– Vidjela sam kako je vani, tamo je preteško i voljela bih ostati do kraja da ostvarim što bolji rezultat – rekla je Maja. No otkrila je kako je počeka jesti svježe rajčice, što prije nije mogla.

Govori kako bi došla kući i ništa joj se nije dalo.

– Ne možeš napraviti trening istog intenziteta. Meni hrana nije bio toliki problem, nego što nitko ne želi sa mnom trenirati, moram se sama pokrenuti. Puno je teže vani – objasnila je Maja.

Zatim je stala na vagu koja je pokazala kako je u dva tjedna koja je bila kod kuće izgubila 5,3 kilograma. Njezinu trenericu to je posebno razveselilo.Drugi kandidat showa koji se vratio, Ante, u tjedan je dana izgubio 3,4 kilograma. Prije no što je stao na vagu rekao je kako su ga vani svi podržavali. Osim toga, njegova je supruga dok je on bio u showu smršavjela 20 kilograma pa ima podršku i s njezine strane.

 

 

Moja reakcija na članak je...
Vau
4
Haha
0
Hagić
2
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
1
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime