Roko Blažević (18) poznat je široj javnosti kao pobjednik Pinkovih zvjezdica, a svoju sreću i put do hrvatske javnosti i publike odlučio je pokušati naći na Zvijezdama.

Kaže da se dugo dvoumio jer nije htio da ga se gleda kao dečka sa TV showa.

– Nažalost to je jedini put da te ljudi vide i zainteresiraju se za ono što radiš. Nakon showa sve ostaje na onome što imaš ponuditi ljudima, koliko si spreman raditi i koliko imaš sreće da te prepoznaju i daju ti šansu – kaže Roko.

Sebe vidi u glazbi, kao pjevača, autora, u produkciji, na bilo koji način. U show se prijavio sa svojom dobrom prijateljicom Lorenom koja je oduševila žiri u prošloj epizodi i ne doživljava je kao konkurenciju.

– Svakom njenom uspjehu se radujem kao svom osobnom, jer smo glazbeno odrasli skupa kroz Udrugu Zlatni mikrofon u Splitu te često skupa pjevamo na raznim nastupima. Za sebe mislim da sam konačno sazrio i da su Zvijezde show koji će me pokazati u pravom svjetlu i da ću nakon njega napokon početi ostvarivati sebe kroz ono što najviše volim, a to je glazba – kaže Roko.

Napominje da, iako respektira svakog člana žirija, jako je sretan što ga je baš Jacques Houdek uzeo u svoj tim jer smatra da od njega može puno naučiti i prijatelj je i podrška svojim kandidatima.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime