Sinoć je održana druga po redu rasprodana kazališna predstava iz bogatog programa festivala “Teatar pod zvijezdama” koji će potrajati sve do 20. rujna.
Radi se o komediji “Dekorater” kazališne grupe Lectirum u kojoj su nastupili prvaci drame hrvatskog glumišta Goran Grgić, Ksenija Pajić i Ines Bojanić.
Kako i priliči glumcima njihovog renomea publiku unutar zidina prekrasne tvrđave Gripe oduševili su svojom izvedbom.
Ovu duhovitu priču o preljubu, i to onom u ljubavnom trokutu, potpisuje vrsna redateljica Nina Kleflin a sudeći po prepunom gledalištu predstava je svakako zainteresirala i splitsku publiku.
I za ovu predstavu tražila se karta više pa možemo zaključiti kako je “Teatar pod zvijezdama” već u prvoj godini pronašao svoju publiku.
A već u četvrtak (29.8.) očekuje nas nova kazališna poslastica. U Split nam stiže moćni “Titon”.
Još jedna izvrsna komedija koja će zasigurno obilježiti svojom splitskom premijerom festival “Teatar pod zvijezdama”.
Kad prekrasnoj Juditi Franković Brdar, u nikad ženstvenijoj ulozi, pridružimo vrsnu glumačku ekipu koju čine Marko Braić, Vladimir Posavec – Tušek te neponovljivi Žarko Potočnjak dobijemo vrhunsku kazališnu izvedbu koju ne smijete propustiti.
Kako je Judita, u ulozi senzualne božice željne mladih muškaraca, pala na Titona te što je to tako nesmotreno poželjela od bogova što će je pratiti cijelu vječnost saznat ćete ukoliko nam se u četvrtak pridružite na tvrđavi Gripe u 21 sat na premijernoj izvedbi komedije “Titon”.

Prodaja ulaznica: TC “Joker” svaki dan od 17 do 21h te online na croatia-tickets.com

Informacije i rezervacije na +385 91 972 0540