SPLIĆANI SU JUČER BILI BIJESNI ZBOG ČEKANJA Pogledajte redove za cijepljenje ispred Spaladium arene. Rađa: Od ponedjeljka se cijepi na Gripama

[VIDEO] Pitali smo ravnatelja zašto su se stvarali ogromni redovi

“Ovako se provodi cijepljenje i naručeno i nenaručeno”, – kazao je ogorčeni Splićanin koji je jučer stajao u dugačkom redu ispred Spaladium arene za cijepljenje.


Ravnatelj Doma zdravlja SDŽ Marko Rađa potvrdio je da su jučer zabilježeni dulji redovi nego je to uobičajeno, a objasnio je to pojačanim pozivom ljudi da se cijepe u Areni prije nego od sljedećeg tjedna cijepljenje počne u velikoj dvorani na Gripama.

– Trebamo iseliti iz Spaladium arene sljedeći tjedan, a selimo u veliku dvoranu na Gripama, svi oni koji su naručeni pozvani su da dođu ovaj tjedan od 11:30 do 16 sati. S druge strane, i dalje je otvoren poziv da svi koji nisu naručeni također mogu doći.

Standardna gužva koja inače bude u prvom dijelu jutra, danas se razvukla čak do 14:30. Naši djelatnici nisu stajali nikako, a znamo da je uvijek ispred bilo 10 do 20 ljudi- kazao je Rađa za Dalmacija Danas.

Poručio je građanima da ne kalkuliraju i odgađaju cijepljenje za kasnije da se ne dovedemo u situaciju da ponovi scenarij od prošlog ljeta. “Ako nas se dovoljno cijepi onda bi nam ovo ljeto moglo biti puno povoljnije nego lanjsko”, zaključio je Rađa.


OD SLJEDEĆEG TJEDNA CIJEPLJENJE NA GRIPAMA! Rađa: “Bojim se da bi nam se mogla ponoviti situacija od prošlog ljeta”Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
2
Hagić
0
Hmmm
2
Plač
0
Grrr
8
Molim?
2

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime