Spektakularnim koncertom popularnog benda Vatra sinoć je u Kninu otvoren najbogatiji adventski program! Knin se obukao u svečano ruho, ulice su zasjale očaravajućim ukrasima i svjećicama, a mnogobrojni Kninjani i njihovi gosti uživali su u koncertu jednog od najpopularnijih hrvatskih bendova.

Otvaranje Adventa u Kninu uvertira je u niz događanja tijekom cijelog prosinca, koliko će trajati manifestacija u organizaciji Grada Knina i kninske Turističke zajednice.

Knin je jučer tako obuzela blagdanska čarolija, a sve je započelo paljenjem svjećica pa je grad zablistao u božićnom ruhu. Vesela povorka koju su predvodili Djed Mraz, vilenjaci, svijetleći štulaši, kninske mažoretkinje iz Osnovne škole Domovinske zahvalnosti uz vesele božićne pjesme i bajkeri iz Moto klubova Tenen i Stormriders bila je uvod u svečano otvaranje na prepunom igralištu kod Osnovne škole dr. Franje Tuđmana gdje je Advent službeno proglasio otvorenim gradonačelnik Knina Marko Jelić.

Svi su željno očekivali koncert Vatre, a peteročlani rock bend na čelu s karizmatičnim Ivanom Dečakom hitovima poput ‘Tango’, ‘Eskim’ i ostalim dobro poznatim taktovima rasplesao je nikad brojniju kninsku publiku. Najmlađe je oduševila velika snježna kugla postavljena na igralištu u koju su mogli ući i fotografirati se, a uživali su i u druženju s Djedom Mrazom i vilenjacima.

Kada temperature padnu i vremenski uvjeti dopuste da klizalište zaledi, Kninjane očekuje i besplatno klizalište na igralištu koje će raditi svakodnevno. U sklopu klizališta svake nedjelje će biti organizirana Mala škola klizanja za vaše mališane kako bi što bolje ‘izbrusili’ svoje vještine na ledu.

Osim koncerta Vatre, tijekom Adventa u Kninu na rasporedu su i veliki koncerti Nene Belana, Hit benda, Dalmatina, Pravila igre te Diktatora. Na bogatom adventskom programu naći će se još i Velika božićna priredba, Fritulijada, Druženje s Djed Mrazom i vilenjacima, božićni vlakić, projekcije animiranih i igranih filmova, tradicionalna podjela bakalara na Badnjak, disco klizanje, dječji doček Nove godine uz interaktivnu predstavu i animatore te doček Nove za odrasle uz tombolu i koncert Diktatora.

Također, HŽ Putnički prijevoz svim posjetiteljima Adventa u Kninu u periodu od 29. studenoga do 31. prosinca 2019. nudi popust od 40 posto na redovne prijevozne cijene.

Popust možete koristiti u danima vikenda, od petka do nedjelje, isključivo za kupovinu povratnih karata sa svih kolodvora do kolodvora Knin i natrag (popust se ne može primijeniti na udaljenostima kraćim od 25 kilometara). Prilikom kupovine karata potrebno je naglasiti svrhu kupovanja, a povratnu kartu na poleđini ovjeriti pečatom organizatora na info-pultu klizališta.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime