Ogromna gužva ispred zagrebačke Arene i obožavatelji u majicama s likom Miše Kovača sugerirali su u subotu navečer da je taj dan konačno došao, nakon pet mjeseci od prve najave koncerta, Mišini obožavatelji konačno su dočekali dan velikog koncerta.

Glazbeni prijatelji, obitelj i kolege velikog umjetnika uključujući Ninu Badrić, Ivanu Kovač, Slavonske Lole i Alena Nižetića pridružili su se i oplemenili ovaj koncertni spektakl i svjedočili atmosferi koja se susreće samo na koncertima Miše Kovača.

Kroz dva sata pravog vrtloga emocija viđale su se i suze, ali i radost publike. Budile su se uspomene na prve ljubavi, ali i rađale one nove svojstveno opjevanom životu i putu s kojim se mnogi mogu poistovjetiti.

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić je Miši dodijelio medalju Grada Zagreba za sveukupni doprinos hrvatskoj glazbenoj sceni te 50 godina umjetničkog djelovanja. Koncertnom spektaklu osim gradonačelnika Bandića prisustvovali su Tereza Kesovija, Slavice Ecclestone, Aleksandra Dojčinović, Anica Kovač i Ognjen Vukojević.

S obzirom da se održani koncert nadovezuje na istoimenu uspješnicu prošle godine, održanu u Spaladium Areni u Splitu, oduševljena publika metropole je još jednom dokazala koliko vjernu i raznoliku vojsku obožavatelja Mišo ima iza sebe.

Uz ovacije publike i skandiranje, Mišo Kovač je pozdravio publiku s pozornice i obećao im je samo jedno. A to je da ga s publikom samo nebo rastaviti može.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime