Danas je u prostorijama Specijalne bolnice Sv. Katarina potpisan ugovor o suradnji Hrvatskog teniskog saveza i Specijalne bolnice Sv. Katarina. Ovim je Specijalna bolnica Sv. Katarina postala službena bolnica Saveza. Specijalna bolnica Sv. Katarina i Hrvatski teniski savez surađuju godinama, a bolnica skrbi o najizvrsnijim hrvatskim tenisačima. Ugovor su potpisali doc.dr. Igor Borić, ravnatelj Specijalne bolnice Sv. Katarina te  Marin Galić, izvršni direktor Hrvatskog teniskog saveza.

Tiskovnoj konferenciji nazočili su prof.dr. Dragan Primorac, predsjednik Upravnog vijeća Specijalne bolnice Sv. Katarine, tenisači Marin Čilić, Mate Pavić i tenisačica Ana Konjuh.

Doc.dr. Igor Borić, ravnatelj Specijalne bolnice Sv. Katarina, naglasio je višegodišnju uspješnu suradnju između Hrvatskog teniskog saveza i Specijalne bolnice Sv. Katarina

Marin Čilić se zahvalio na potpori i suradnji sa Specijalnom bolnicom Sv. Katarina koja je uvijek bila iznimna. Pohvalio je vrhunske stručnjake bolnice kao i njihova iznimna postignuća u liječenju, čemu je i sam svjedočio.

Prof.dr. Dragan Primorac je istaknuo golemu ulogu Specijalne bolnice Sv. Katarina u pružanju zdravstvene skrbi vodećim hrvatskim sportašima. Isto tako je istaknuo da će bolnica nastaviti s uvođenjem inovativnih dijagnostičkih i terapeutskih postupaka sukladno načelima personalizirane medicine kako bi hrvatski sportaši i dalje imali najbolju moguću zdravstvenu skrb.Ana Konjuh je pohvalila mogućnost cjelokupne usluge na jednom mjestu koju joj pruža Specijalna bolnica Sv. Katarina. Istaknula je da joj takav koncept daje sigurnost jer zna da je u pravim rukama.

G. Marin Galić, izvršni direktor Hrvatskog teniskog saveza istaknuo je da Specijalna bolnica Sv. Katarina prepoznata u svijetu kao vrhunska zdravstvena organizacija te da se vrhunski hrvatski tenisači osjećaju sigurnijim kad iza njih stoji jedna takva institucija.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime