Snažna bura otežava prometnu situaciju, očekuju se i velike gužve

Zbog odrona na Jadranskoj magistrali između Ruskamena i Lokve Rogoznice vozi se kroz odmorište uz privremenu prometnu signalizaciju (semafore)


Kako jutros javlja HAK, zbog jakog vjetra na Jadranskoj magistrali (DC8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina), a kolnici su mjestimice mokri ili vlažni i skliski.


Magla mjestimice smanjuje vidljivost na cestama u Lici, a ima je i na autocesti A1 između tunela Mala Kapela i čvora Gornja Ploča.

Olujni vjetar usporava promet na autocesti A1 između tunela Bristovac i vijadukta Božići, gdje se vozi uz ograničenje brzine 40 km/h, no autocesta je otvorena za sve skupine vozila, javio je HAK u 8:40 sati.

Vozačima se savjetuje da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Zbog odrona na Jadranskoj magistrali (DC8) između Ruskamena i Lokve Rogoznice vozi se kroz odmorište uz privremenu prometnu signalizaciju (semafore), a u Slanom (Banja) vozi se jednim trakom, naizmjence.

U pomorskom prometu nema poteškoća.Najavljuju se gužve, poglavito na graničnim prijelazima

U povratku s blagdana, gužve i pojačan promet očekujemo u četvrtak, 26. prosinca cijeli dan, a osobito u popodnevnim i večernjim satima, javljaju iz HAK-a.

Tada će dužih čekanja biti ponovno na graničnim prijelazima s Bosnom i Hercegovinom (Stara Gradiška, Županja, Slavonski Brod, Maljevac i sl.) te sa Srbijom (Bajakovo).

Detaljniju prometnu situaciju možete pratiti ovdje.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime