Dovršenim očevidom teške prometne nesreće koja se noćas, oko 1 sat, dogodila u Blatu na Korčuli, utvrđeno je da je do nesreće došlo kada je 31-godišnjak upravljao osobnim vozilom dubrovačkih registracijskih oznaka krećući se iz pravca Vela Luke u pravcu Blata.

Dolaskom do raskrižja, uslijed neprilagođene brzine, izgubio je nadzor nad vozilom, udario u betonski zid uz rub kolnika, a nakon toga i u kameni suhozid te se u prevrtanju zaustavio na ograđenoj zemljanoj površini.

Uslijed zadobivenih ozljeda na mjestu događaja preminuo je 31-godišnji vozač i 26-godišnji suputnik, dok je 22-godišnja putnica iz vozila s težim ozljedama prevezena u splitsku bolnicu gdje je zadržana na daljem liječenju.

RANIJE OBJAVLJENO:

U p.rometnoj nesreći, koja se dogodila rano jutros, između Vela Luke i Blata, na cesti D 118,  poginula su dvojica mladića.

U nesreći je sudjelovalo jedno osobno vozilo dubrovačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 31-godišnjak koji je smrtno stradao, kao i njegov 26-godišnji suputnik, dok je 22-godišnja putnica ozlijeđena i s težim ozljedama prevezena u splitsku bolnicu.

Doznajemo da je auto, na skretanju za Bristvu, sletjelo sa ceste. U autu koje je potpuno smrskano, bila je i 22-godišnja djevojka, došao je helikopter po nju, kako bi je prebacio u KBC Split.

Informaciju o tragediji proslijedio je Županijski centar 112 koji je rano jutros, u 1:04 sata, zaprimio dojavu o nesreći. Izvješteni su i intervenirali HMP, policija, Dubrovačke ceste, DVD Blato, Vela Luka i Smokvica.

Više detalja o uzroku ove prometne nesreće znati će se nakon dovršenog očevida.

 Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime