SMJEHOTRES Evo kako se splitska Riva “tresla” od smijeha

U isto vrijeme su se "tresli" Zagreb i Rijeka, ali i Engleska i Bugarska

Split se i treću godinu zaredom pridružio Zagrebu Rijeci te drugim državama kao što su Engleska i Bugarska na još jednom Smjehotresu. Na splitskoj Rivi okupilo se stotinjak zainteresiranih građana, ali i turista koji su nagađali što se tu događa. Reflektor, mikrofon i smijeh koji se orio iz gledališta dao je naslutiti da se radi o stand-up komediji.


– Cilj ovakvih događanja je širenje pozitivne energije koje svima fali. Ako je smiješno, vi se smijete i plješćete, a ako nije, onda ništa, ionako niste platili karte, poručio je Josip Škiljo okupljenima i smijehom započeo još jedan Smjehotres.

– Mi ćemo se ovdje ponašati kao kod kuće pa ćete tako čuti i neke riječi koje možda nisu primjerene za prostor kao što je Riva, ali nećemo pasti na razinu nekih gradonačelničkih kandidata na sučeljavanjima, nadodao je Škiljo.

Možda su taj uvod čuli i u prostorijama Željka Keruma koji se par minuta nakon toga prošetao “isprid banke”, ali nije ni u jednom trenutku pogledao kome i čemu se svi smiju. Izborni ”dan D” je pred vratima pa vjerujemo da ni jednom od kandidata nije do smijeha, iako, kako kažu znanstvenici, smijeh je lijek za sve probleme.

 

Uz moderatora/komičara Josipa Škilju nastupili su Ivo Musulin, Vanja Dobrijević, Ante Travizi, Ivica Lazaneo i Tomislav Primorac.


Okupljeni su uživali u više od sat vremena stand up komedije i na kraju su sve komičare pozdravili gromoglasnim pljeskom.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0