SLAVILI KRŠTENJE Policija, Civilna zaštita i Državni inspektorat upali u poznatu konobu: “Na okupljanju je bila 21 osoba”

Udružene snage policije, Civilne zaštite i Državnog inspektorata "upale" su u subotu u poznatu konobu

Udružene snage policije, Civilne zaštite i Državnog inspektorata “upale” su u subotu u poznatu zadarsku konobu Berekin iznad Ulice Hrvatskog sabora.


Kako je neslužbeno dojavljeno za 057info, u konobi se odvijala privatna svečanost s daleko većim brojem okupljenih osoba od propisanih 10 iz 2 različita kućanstva.

– Po zaprimljenoj dojavi MUP-a, II. PP Zadar, Županijskog centra 112 te Postrojbe civilne zaštite Grada Zadra o okupljanju većeg broja ljudi unutar ugostiteljskog objekta, inspekcijsko postupanje Državnog inspektorata još uvijek u tijeku te po okončanju istoga izvijestit ćemo vas o utvrđenim činjenicama – službeni je odgovor na upit koji su, unatoč tome što je nedjelja, ažurno dostavili iz središnjice Državnog inspektorata koji je nadležan za davanje informacija i izdavanje kazni, u ovom slučaju kršenja epidemioloških mjera.

Vlasnik te konobe koja je dobila nagradu Grada Zadra, Marko Nekić, priznaje grešku, ali ističe kako u konobi nije bilo preko 50 ljudi, koliko se može čuti u javnosti.

– U pitanju su bile krstitke i na okupu je bila 21 osoba. Prvo je u 13:45 sati došla Civilna zaštita koja je utvrdila kako su zatvorene staklene stijenke nakon čega smo ih mi odmah počeli otvarati, no imali smo problem s tim jer su neke zbog silikona zapele. U 14:30 sati stigli su inspektori i policajci, no zabavu nisu prekinuli, već su radili zapisnik do 17 sati kada je svečanost završena, rekao je za 057info Nekić koji se nada kako nakon teške godine s velikim minusima neće dobiti još i veliku kaznu.

 


Moja reakcija na članak je...
Vau
2
Haha
8
Hagić
0
Hmmm
8
Plač
8
Grrr
30
Molim?
41 KOMENTAR

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime