Miroslavu Škori otkazano je nekoliko koncerata, redom u općinama i gradovima u kojima je na vlasti HDZ.

Među otkazanim koncertima jest i onaj koji je Miroslav Škoro htio pokloniti Imotskom, iz kojeg vuče korijene, a koji se trebao održati, tvrdi, potpuno besplatno.

Iz Grada tvrde – razlozi neodržavanja koncerta su druge prirode i poručuju da se Miroslav Škoro s idejom javio prekasno, piše Dnevnik.hr.

Otkazan je i koncert u Rugvici, a u toj općini kažu da su odlučili otkazati u trenutku kada je Miroslav Škoro od zabavljača – postao predsjednički kandidat.

”Mislim da je jedan bio u Našicama, jedan u Rugvici, jedan koncert koji smo htjeli pokloniti gradu Imotskom jer su moji pokojni roditelji Imoćani. Doslovce pokloniti, bez troškova. Trebao je biti 1. kolovoza. Ove godine je 30 godina pjesme ‘Ne dirajte mi ravnicu’. To nam nije dopušteno napraviti. Dobro, Bože moj, to je stvar procjene svakog ponaosob, da procijeni treba li neki koncert održati ili ne”, rekao je Škoro.


1 KOMENTAR

  1. FRANO-MARXISTA!!
    ŠKORO NAŠ REGAN IZ NOČNIH KLUBOVA!!
    NARAVNO ,TRADICIONALNI PLEMENSKI KATOLIK SA DINRASKLIH OSOJA I PRISOJA ,A MOŽDA I ZASIGURNO,SLIJEDNIK STEPINČEVSKOG DUHA I NAUMA, KATOLIČKOG VJEROVANJA I SLUŠANJA ,JER JE NAŠ ŠKORO, MAKAR NIJE ROĐEN,REKAO BI HEGEL , U PODNEBLJU GDJE SE NE UČI MISLITI VEĆ PRIGRABITI I POSVOJITI,ALI JE NASLIJEDIO SVOJU PLEMANSKU SVIJEST, ONU KATOLIČLKOG DUHA I NAUMA KOJU DONESOŠE NJEGVI PRECI VLAKOM BEZ VOZNOG REDA, PA JE DANAS IZNIMNO VAŽNMO KAZATI NEŠTO O AKTIVNOSTIMA TAKVE SORTE LJUDSKIH DVONOŽNIH BIĆA, ČIJE PORIJELKLO EMANIRA , UPRAVO, IZ TIH PODRUČJA ,MAHOM POSTICANI VJEROM I PLEMENSKOM SVIJEŠĆU, DA SE AKTIVIRAJU NA DRUŠTVENO POLITIČKE I UPRAVNE FUNKLCIJE DRŽAVE I POKAZALI SVU ONU HEGELOVSKU SPOZNAJNO -FILOZOFSKO- ZNANSTVENU TVRDNJU DA TAKVA DVONOŽNA LJUDSKA BIĆA , SVJEDOCI SMO MI ,DANAŠNJI GRAĐANI HRVATSKE ,TKO TO BIVA,ILI TKO SU TI KOJE NAŠA SIROMAŠNA INFORMATIVNA JAVNOST,IPAK USPJEVA SPOZNATI I NARODU PRIOPĆITI, I JAVNO PROKAZATI, TA KATOLIČKO-STEPČINČEVSKO-PLEMANSKA, DVONOŽNA BIĆA KOJA NE ZNAJU MISLITI , ALI SU UVIJEK I BEZ IKAKVIH OBZIRA SPREMNI PRIGRABITI I POSVOJITI MATERIJALNA I SVA DRUGA DOBRA BEZ OBZIRA NA NJIHOVO PORIJEKLO. ALI TREBA REĆI I TO ,TIČUĆI SE NAŠEG REGANA IZ PIVSKIH,VINSKIH I SELJAČKO-SVETKOVNIH SLAVLJA ,GDJE IH NAŠ REGAN, TU SVOJU KATOLIČKU PASTVU, ZABAVLJA ZA MONOPOLSKU CIJENU ,JER JE KATOLIK, SA DINRSKIH OSOJA I PRISOJA I SLJEDNIK STEPČINČEVSKOG DUHA I NAUMA, ŠTO MU JE OSIGURAVALO I JEDNU VRSTU PLEMENESKO-KATOLIČKOG MONOPLA.NIJE BILO I NIJE SE DOGODILO DA SU I SVI OSTALI KOJI SU POŽELJELI ČUTI NAŠEG REGANA, BIVALI PRIKRAČENI.OSIGURAO SE ZA FINANCIRANJE SVOJE POLITOIČKO- PLEMENSKO-KATOLIČKO-KLASNO-KASTINSKE PROPAGANDE KOJOM SE ŽELI PREDSTVITI HRVATSKIM GRAĐANIMA DA ŽELI BITI NJIHOV VOĐA,ODNOSNO, HTIO BI POSTATI ONAJ ČOVO KOJI JAŠI SVOGA KONJA NA VRHU KATOLIČKE KLASNE DINSTIJE KOJA VLADA EVROPOM, A SVOJIM KAPITALOM ZARAĐENIM NA RAZNIM REGANSKIM ZABAVAMA,A ULOŽENIM U RAZNE KORPORACIJE HRVATSKOG I EVROPSKOG PORIJEKLA ,POSTAO DIO VLADAJUĆEG KAPITALA I KLASNE, ROBOVSKE DRŽAVE ,PA ĆE JU UVESTI ODNOSNO, OBNOVITI ILI REFORMIRATI NA DOBROBIT ROBOVSKE KLASE . I KAO TAKAV ,VJEROJATNO ĆE PROGLASITI VJERU ZA DRŽAVNU RELIGIJU ,A SVE SVECE DRŽAVNIM PRAZNICIMA. ETO ,TO JE BIO I CILJ TUĐMAN -ŠUŠKOVE SATRAPIJE KOJA JE U SVOM PROGRAMU ,NA OVIM PROSTOPRIMA, OSTAVILA VEĆE ZLOČINE NEGO III-ĆI REICH I STEPINČEVSKA SLUŽBA ,BOŽJE DRŽAVE , KAO PLAČENA LATIFUNDIJA ,MASOVNO SIROMAŠTVO I PODJELJENOST MEĐU GRAĐANIMA .”.

Comments are closed.