Miroslav Škoro odgovorio je Kolindi Grabar-Kitarović koja ga je u današnjem intervjuu za Točku na tjedan N1 televizije nazvala eksperimentom.

“Nemam običaj komentirati stavove i izjave svojih protukandidata jer uglavnom ne govore ni o kakvom programu nego samo o prošlosti. Ali kad me netko prozove velim reći svoj stav. Aktualna predsjednica rekla je da sam ja eksperiment. Ja bih prije svega, ovu 20-godišnju vladavinu u kojoj se izmjenjuju HDZ i SDP i vježbaju na ljudima, nazvao jednim velikim eksperimentom. Ali ono što definitivno mogu obećati hrvatskom narodu, čak i da jesam eksperiment, mene se nikad neće morati sramiti i stidjeti”, odgovorio je Škoro Kolindi.

“Na izjavu aktualne predsjednice da ja s pozornice ne mogu komunicirati sa svojim narodom, mogu reći, da se ljudi u ovoj državi već godina uz moje pjesme rađaju, vjenčaju, žive, i sahranjuju i na svakom koncertu se događa jedan cijeli vatromet emocija između naroda i mene”, poručio je Škoro.

“Žao mi je što nije bila niti na jednom mom koncertu, ali možda mi je još više žao što nikad neće imati prilike biti na mom koncertu jer kad će ona imati vremena za to, ja više neću pjevati nego ću biti na Pantovčaku, zaključio je Škoro, prenosi Index.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime