Petar Škorić objavio je da se povlači sa svih funkcija u splitskom Gradskom vijeću.

– Kao što već znate nisam se kandidirao na unutarstranačkim izborima ove nedjelje. Završetak drugog predsjedničkog mandata dočekujem ponosan i zahvalan svima Vama zbog kojih je HDZ danas najjača politička opcija u Splitu. Svjestan važnosti političkog trenutka i odgovornosti koju nam je donijela izborna pobjeda, odlučio sam se povući sa svih dužnosti u Gradskom vijeću Grada Splita – napisao je Škorić na Facebooku i dodao:

“Dužnosti vijećnika i zamjenika predsjednika Gradskog vijeća prepuštam novom stranačkom vodstvu u iskrenoj želji da se kroz iste i svoj zacrtani smjer dodatno afirmiraju do sljedećih lokalnih izbora. U najboljoj namjeri i s ciljem kontinuiteta dobrog upravljanja gradom, svoje znanje i iskustvo stavljam na raspolaganje svim članovima naše pobjedničke stranke”.

Zahvalio se kolegama i poželio im sreću.

– Zahvaljujem se svojim suradnicima, svim članovima i simpatizerima na potpori i razumijevanju tijekom svih ovih godina u kojima smo zajedno učvrstili našu političku zajednicu, sa željom da osnaženi novim stranačkim vodstvom i novom energijom nastavimo pobjednički niz i daljnje uspješno djelovanje – zaključio je Škorić.

Moja reakcija na članak je...
Vau
1
Haha
5
Hagić
0
Hmmm
1
Plač
1
Grrr
0
Molim?
2

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime