SKANDAL UOČI DORE Vucina kćer zbog testa na koronu ostala bez plesača: “Plakala je u sobi”

Uoči početka Dore 2021. skandali se samo nižu


Kći pjevača Siniše Vuce (49) ostala je bez plesača zbog, kako doznajemo, neopreza s testovima za koronu.


– Plesači Brigite Vuco nisu na vrijeme dostavili valjanu potvrdu o testiranju i stoga neće nastupiti na Dori, nego će Brigita nastupiti sama – javljaju s HRT-a. Mlada pjevačica nedavno je krenula stopama svog oca, a u subotu će se predstaviti široj javnosti s pjesmom ‘Noći pijane’.

– U Opatiju smo došli u srijedu kasno navečer. U četvrtak ujutro smo odmah išli raditi testove na koronu u riječkoj bolnici, koje smo čekali 12 sati. Brigita je uspjela ući u dvoranu u Opatiji i odraditi tonsku probu, imala je brzi test napravljen – priča za 24 sata Bepi Valentine, jedan od dvojice plesača.

No, u međuvremenu, kako tvrdi plesač Bepi, Brigitu Vuco zove urednica Dore Uršula Tolj i govori joj da su joj ‘plesači diskvalificirani zbog testa na koronu’. Plesači s negativnim testom u petak ujutro dolaze pred dvoranu u Opatiji u kojoj se održava proba.

– Pokušali smo doznati u čemu je problem. Imali smo negativne testove u rukama. Zaštitari nas nisu pustili unutra jer nismo imali propusnicu. Došao je producent Domijan i rekao ‘Izbacite ih van’. Molili smo ih da nam objasne u čemu je problem. Producent je samo ponavljao ‘ne može’. Zaštitari su nas izvukli van iz dvorane. Kao da smo kriminalci. Mi smo u šoku. Preklinjali smo da nam kažu u čemu je problem. Sa suzama u očima – kaže plesač Bepi.Brigita je, dodaju, u totalnom bedu.

– Požalila se HRT-u da bi htjela svoje plesače. Rekla je da ne želi ničije druge. Plakala je u svojoj hotelskoj sobi – kaže Bepi, koji je i sam utučen.– Toliko smo se pripremali za taj nastup, to je Brigitin prvi nastup. Ona je isto nikakva bez nas se ne osjeća sigurno. Rastresena je cijela – dodao je Bepi. Kontaktirali su odvjetnika da se zaštite u slučaju tužbe od strane HRT-a.

 

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
3
Hagić
0
Hmmm
1
Plač
1
Grrr
4
Molim?
4

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime