Dana 8. ožujka 2019. godine u gradskoj vijećnici Grada Sinja održan je radni sastanak voditelja projekta Ante Pavića i trideset zaposlenica na projektu ZAŽELI – susjede brinu o susjedima.

Zaposlenice su se upoznale s pomoćnicom voditelja projekta Tinom Runje, koja je zadužena za prikupljanje radnih planova, izvršenje kontrole zaposlenica, vođenje evidencije rada zaposlenica te pružanje podrške u radu tijekom provedbe projekta.

Tema sastanka je bila način prevencije u svrhu sprječavanja problema s krajnjim korisnicima, razmjena dosadašnjih iskustava u radu, pojašnjenje nejasnoća u provedbi aktivnosti, te cjelokupna evaluacija rada na projektu. Radni sastanci provoditi će se i u narednim mjesecima radi bolje provedbe projektnih aktivnosti i upoznavanja stvarnog stanja na terenu.

U sklopu projekta ZAŽELI – susjede brinu o susjedima na području Grada Sinja i Općine Otok zaposleno je 60 žena koje brinu za više od 240 krajnjih korisnika.

Ukupna vrijednost projekta je 9.007.325,00 kn, a projekt je financiran je iz Europskog socijalnog fonda, Operativni program učinkoviti ljudski potencijali.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime