Sinj: 5. sajam mogućnosti

Grad Sinj i PU splitsko-dalmatinska pozivaju sve zainteresirane građane Grada Sinja, a posebno roditelje učenika, da svojom nazočnošću još više doprinesu uspješnoj organizaciji ove nadasve vrijedne manifestacije


Policijska uprava splitsko-dalmatinska i Grad Sinj već petu godinu provode preventivni program pod nazivom „Zajedno više možemo“ namijenjen učenicima osnovnih škola.


Program se sastoji od više komponenti usmjerenih na prevenciju zlouporabe opojnih droga i drugih sredstava ovisnosti, vandalizma, vršnjačkog nasilja i drugih oblika rizičnog ponašanja, a namijenjen je učenicima osnovnih škola i njihovim roditeljima.

Dana 05. listopada 2018. godine (petak) s početkom u 10:00 sati na terenima Š.C. «Ivica Poljak-Sokol i Andrija Alčić» u Sinju, održat će se druga komponenta programa pod nazivom Sajam mogućnosti.

Sajam mogućnosti održan u Kaštelima 2017. godine

Radi se o događaju tijekom kojeg učenici 4., 5. i 6. razreda osnovnih škola (mogu i ostali) u pratnji svoga učitelja/ice i kontakt policajca zajednički dolaze na Sajam mogućnosti, gdje im brojne kulturno-umjetničke, športske i druge udruge civilnog društva predstavljaju različite sadržaje u okvirima svojih registriranih djelatnosti, kako bi ih zainteresirali i motivirali da u budućnosti upotpune slobodno vrijeme birajući neku od ponuđenih aktivnosti.

Tijekom Sajma organizirat će se zabavni program za djecu i svaka udruga imat će priliku svoju djelatnost prezentirati kroz različite aktivnosti na otvorenom prostoru, u trajanju od najviše deset minuta za pojedinu udrugu.

Grad Sinj i PU splitsko-dalmatinska pozivaju sve zainteresirane građane Grada Sinja, a posebno roditelje učenika, da svojom nazočnošću još više doprinesu uspješnoj organizaciji ove nadasve vrijedne manifestacije.U slučaju kiše Sajam se odgađa za idući tjedan.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime