Simon Rožman: Uvijek može doći novi trener, ali bitno je da igra dobro izgleda

"Prvenstvo će biti neizvjesno do samog kraja. Dinamo izgleda najjače i najbolje, ali mi ćemo dati sve od sebe i pokušati osvojiti što više bodova"


Nakon velike pobjede Rijeke nad Hajdukom utakmcu je komentirao gostujući trener Simon Rožman.


Čestitke igračima i hvala našim navijačima koji su došli. Očekivali smo ovaj smjer utakmice, trpjeli prvih 20 minuta pa dobrom tranzicijom dali prvi gol. Htjeli smo čvrstu sredinu jer smo znali da će se Hajduk otvarati. Odlično smo iskoristili te situacije, divna pobjeda, bitna za ekipu i za klupu.

Jeste li se savjetovali s Kekom oko ove utakmice?

S Matjažem Kekom se čujem često jer je izbornik slovenske reprezentacije, ali i još s mnogima, pogotovo mi mladi treneri kojima treba iskustvo. Čujemo se općenito oko hrvatske lige, ne zbog Hajduka.

Jeste li ovime učvrstili svoju poziciju na klupi Rijeke?

Ne opterećujem se svojom pozicijom, želim raditi, bitno mi je da momci shvate što nije dobro izgledalo. Sad odlično rade i bore se jedan za drugoga. Uvijek može doći novi trener, ali bitno je da klub dobro izgleda.

Kako će izgledati borba za drugo, treće mjesto?

Prvenstvo će biti neizvjesno do samog kraja. Dinamo izgleda najjače i najbolje, ali mi ćemo dati sve od sebe i pokušati osvojiti što više bodova.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime