Šibenski HNS-ovci odlaze: “Čistog obraza napuštam ovakvu opciju”

Odlukom stranačkih tijela da podrže vladu Andreja Plenkovića, revoltirani članovi HNS-a počeli su napuštati stranku

Odlukom stranačkih tijela da podrže vladu Andreja Plenkovića, revoltirani članovi HNS-a počeli su napuštati stranku. Goran Horvatović koji je na lokalnim izborima bio HNS-ov kandidat za dogradonačelnika Šibenika na svom Facebook profilu oprostio se od HNS-a, a njegovu objavu prenosimo u cijelosti.


“Danas sam se ne svojom voljom našao u situaciji da sam dio opcije koja je u cijelosti otišla prema desnoj konzervativnoj opciji. Nemam ništa protiv desno-konzervativno orijentiranih pojedinaca, svugdje ima onim koji vam se manje ili više sviđaju, ali ja jednostavno ne pripadam takvoj družbi.

U svom životu nisam navikao da mi se udjeljuje „plijen“, nisam strvinar, ja sam se naučio namučiti i poštenim radom i znanjem zaslužiti ono što sam dobio, ono što mi daju, ako i ne ostvarim rezultat onda je to znak da moram bolje, više i jače.

Ušao sam u lokalne izbore sa srcem, otvoreno i bez fige u džepu. U „gubitku“ sam vidio šansu za nešto bolje, za novu i ljepšu priču i netko mi je taj izazov i zadovoljstvo u novim situacijama ukrao jednim potezom.

Prije mjesec dana sam javno rekao:

„ Mi to možemo , pogledajte nas ,pošteni, dokazano bolji, neopterećeni moći, novcem, društvenim statusom, to mi sve već imamo. Mi želimo upregnuti naše znanje i iskustvo i kao alat u rukama svih Vas vratiti našoj djeci ono što smo posudili bolje i ljepše
I na kraju JA vjerujem u Šibenik i njegovu okolicu, u naše stanovnike i birače koji se ne žele sramiti onoga što će zaokružiti 21. svibnja, …… mi birače nećemo izdati. S ponosom i čista obraza izlazimo na ove izbore i što se mene tiče već smo pobijedili “


Već sam se jednom pozdravio sa opcijom koja je lažirala izbore i na sličan način ispod stola koketirala, pa čak i otvoreno surađivala i u svoje redove mimo volje članstva dovodila pripadnike desno-konzervativne opcije, jednostavno to nije moj stil i zbog svega toga ja se moram još jednom u svom životu odlučiti na takav potez.

Hvala svima onima koji su mi dali glas kao osobi koja je bila na listi HNS-a na lokalnim izborima u Šibeniku, znajte jedno dali ste glas meni, a ne njima, i zbog Vas i zbog „čistog obraza“ napuštam ovakvu opciju.Doviđenja i sretno”

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0