Šibenik domaćin finala Hrvatskog nogometnog kupa

Ovosezonska finala utakmica Hrvatskog nogometnog kupa na rasporedu je 13. svibnja 2020. godine


U Zagrebu je uoči skore redovite skupštine održana sjednica Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza. U šturom priopćenju objavljenom na službenim stranicama Saveza navodi se da će se ovosezonska finala utakmica Hrvatskog nogometnog kupa, koja je na rasporedu 13. svibnja 2020. godine, održati u Šibeniku na stadionu Šubićevac.


Osim navedene odluke Karlovac je izabran za domaćina finalnih utakmica kupa za mlađe dobne kategorije (pioniri, kadeti i juniori). Izvršni odbor je također usvojio sve potrebne materijale za redovnu programsku sjednicu Skupštine HNS-a koja će biti održana 19. prosinca. Prihvaćen je i prijedlog programa rada Saveza te financijski plan za 2020. godinu, kao i prijedlog novog Disciplinskog pravilnika te izmjene i dopune Statuta HNS-a, a o kakvim se točno promjenama radi zasad nije poznato, prenosi nogometplus.

Vlada hrvatskog nogometa je i usvojila kalendar natjecanja za 2020. godinu te su donesene odluke o izmjenama u članstvu komisija HNS-a pri čemu su i imenovani novi članovi Zdravstvene komisije. O kojim promjenama se točno radi i tko odlazi, a tko dolazi u tijela Saveza javnosti još nije informirana.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime