SHOW NA HTV-u Keruma pitali o političkoj trgovini: “Trgovina je normalna, tako se mora raditi, drugačije ne ide”

"Je l' vi mislite da oni koji se jave na natječaj su najbolji kandidati? To je unaprijed sve dogovoreno", kazao je Kerum


“Kako spriječiti političku korupciju? Kako će HDZ riješiti aferu Oroslavje? Hoće li SDP raspustiti vukovarski ogranak stranke? Što nas čeka do lokalnih izbora koji su za tri i pol mjeseca? Teme su to večerašnjeg izdanja emisije urednika i voditelja Mislava Togonala”, tako glasi najava HTV-ove emisije Otvoreno u kojoj gostuju Siniša Hajdaš Dončić – SDP, Josip Borić – HDZ, Zlatko Hasanbegović – DP, Nikola Grmoja – Most i Željko Kerum – HGS.


U uvodnom dijelu emisije pušten je dio tajnog snimljenog razgovora Žarka Tušeka, saborskog zastupnika HDZ-a, i vijećnika Viktora Šimunića.

Voditelj je za komentar prvog upitao šefa HGS-a Željka Keruma.

– Ni u jednom gradu, županiji ili državi nije prošlo bez trgovine. Snimat jednu stranku, a drugu ne, mislim da je namješteno. To je standard. Trgovina je normalna, tako se mora raditi, drugačije ne ide. Bitno je da u toj trgovini nitko ne ide van zakona.

Je l’ vi mislite da oni koji se jave na natječaj su najbolji kandidati? To je unaprijed sve dogovoreno. Kad se raspiše natječaj da traže pročelnika za jedno, drugo… mjesto unaprijed se zna tko će to biti.

Voditelj je pitao je li i on tako radio.– Ja kad sam došao na vlast u Split nisam makao niti jednog čovjeka, bez obzira koja je stranka, tko je god valjao, a tako će biti i ubuduće. Činjenica je da trgovina postoji, bitno je da onaj ‘ko sudjeluje ne iziđu iz okvira zakona – kazao je Kerum.

Moja reakcija na članak je...
Vau
16
Haha
5
Hagić
1
Hmmm
2
Plač
0
Grrr
6
Molim?
12Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime