Svakom novom objavom na društvenim mrežama Severina izaziva ogromnu pozornost obožavatelja. Zgodnu splitsku pjevačicu na Instagramu trenutno prati više od 1,2 milijuna ljudi pa i ne čudi da joj objave u samo nekoliko sati dosežu i do nekoliko desetaka tisuća lajkova. Tako je bilo i danas, kada je objavila još jednu u nizu svojih atraktivnih fotografija.

“Da možete sjesti na klupu i popričati s jednom povijesnom ličnošću, tko bi to bio?”, upitala je Severina u objavi, uz crno-bijelo fotografiju na kojoj zanosno pozira na stolici. Nikola Tesla, Isus, Oliver Dragojević, Josip Broz Tito, Majka Tereza i Kleopatra bili su samo neki od odgovora oduševljenih pratitelja.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

[PITANJE DANA] Da možete sjesti na klupu i popričati s jednom povijesnom ličnošću, tko bi to bio? #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

Objavu dijeli Severina (@severina)

 

Podsjetimo, splitska pjevačica nedavno se vratila iz Beograda, gdje je boravila u karanteni, s obitelji svog supruga Igora Kojića. Njezin sin Aleksandar za to vrijeme boravio je kod oca Milana Popovića, a Severina ga je uspjela vidjeti samo jednom. Po povratku u Hrvatsku, kako je nedavno dala naslutiti objavama na Instagramu, konačno je provela vrijeme sa sinom i tako nadoknadila propuštene trenutke. “Bez tebe šta je bila sreća, prozor bez zavijesa i cvijeća, a sad je i od Boga veća kad te pogledam”, napisala je prije dva dana, citirajući stihove svog velikog hita “Rođeno moje”, posvećenog upravo Aleksandru.

 Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime