SEVERINA: “Intervju je dugačak pa skoro koliko i ovaj već reality od 9 godina, koji bih nazvala ‘Deveti krug sudskog pakla'”

"Ovo je priča o majci", napisala je Seve

Severina

Severina je na svojim stranicama podijelila intervju koji je dala portalu H-ALTER.


Istaknula je da je intervju dugačak pa skoro koliko i ovaj već reality od 9 godina, koji bih nazvala ‘Deveti krug sudskog pakla’.

Evo što je napisala…

“Pročitajte moj intervju na portalu H-ALTER, koji sam dala uglednoj novinarki HRT-a, Jeleni Jindri, koja već nekoliko mjeseci u nastavcima objavljuje priče žena (kojih ima preko 100), koje umreženi pojedinci iz hrvatskih institucija sustavno zaplašuju i oduzimaju im djecu.

Intervju je dugačak pa skoro koliko i ovaj već reality od 9 godina, koji bih nazvala ‘Deveti krug sudskog pakla’. Spoj drame i krimi-psihološkog trilera, sa stvarnim likovima. Ima i fantastike… Naime, fantastično i perfidno to rade. Ali ne kao šarmantni kriminalci za koje navijamo u filmovima. Oni su negativci koje baš ne volimo kad ih gledamo. Kao teta Lydia iz Sluškinjine priče.

Ovo je priča o majci (mada, kako su se ponašali akteri – možemo ju nazvati i “Basna o majci”), koju 9 godina sistematski, sistemski (…), da skratim – maltretiraju. Moj život ima drugi smisao nakon ovih priča, uključujući i moju. Zdušno ću pomagati svim hrvatskim ‘Laurama’, kako ih naziva Jindra. Boje se reći svoje puno ime i prezime, zaplašene od sustava koji im to brani, jer je to “za dječje dobro”. Ako nešto kažes – oduzmu ti dijete. I onda slijedi pakao…”, napisala je svojoj Facebook stranici Severina.
Moja reakcija na članak je...
Vau
3
Haha
0
Hagić
2
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

2 KOMENTARI

  1. UREDNIČE ,JEBEM TI KATOLIKU MAJKU KOJA TE OKOTILA KAO NACISTU, ŠOVINISTU I NADA SVE KRVOLONOG KATOLIKA KOJI BROJI KRVNA ZRNCA NAS KOMENTATOR , D NEBI KOJIM SLUČAJEM PROMKNU KOJI SRB IN ILI MUJO ,JEBO TE STEPINAC U KATOLIKU STAŽNICUJ.

  2. UREDNIČE ,OBJAVIO SI OVU MOJU KLETVU KOJA JE USLIJEDILA VAŠIM POSTUPCIMA, JER U FILOZOFSKOJ ZNANOSTI ,KLIPANE , NIKAD SE NIJE I NIKAD SE NEĆA NIŠTA DOGAĐATI BEZ UZROKA. PA OVA MOJA KLETVA JE ODGOVOVOR NA VAŠU KATOLIČKU ,KRVOLNO -USAĐENU MRŽNJU PREMA SVEMU DRUGOM I DRUGAČIJEM ŠTO NIJE UKGAĐENO U TOJ KATOLILČKI PILEČI M OZGIČ!!!!

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime