Severina i njezin muž Igor Kojić najnovijim potezom ponovno potaknuli šuškanja o svom odnosu

Što se događa?


Već se mjesecima šuška o bračnim problemima između Severine (49) i njezina 15 godina mlađeg muža, sportskog menadžera Igora Kojića.


Te glasine oni dodatno potiču svojim postupcima poput ovog. Naime, obrisali su posljednje zajedničke fotografije na svojim profilima na Instagramu. Kod Severine nema više slike uz koju mu je prošlog ljeta čestitala rođendan, piše Dnevnik.hr.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Severina (@severina)“Ovom divnom muškom stvorenju Igoru Kojiću sretno uplovljavanje na 33 okretaja! Sretno, ljubavi”, napisala je pjevačica mužu. “Kažu da su ‘Isusove godine’ najsretnije. Hvala, ljubavi”, odgovorio joj je Igor.

Na Kojićevu profilu se više ne nalazi fotografija koju je podijelio početkom lipnja prošle godine nakon što su se on i supruga prestali pratiti na Instagramu. “Ljubav koja se ne mjeri likeom i followom. Moj anđeo, najljepša duša i najbolja majka na svijetu”, napisao je uz sliku na kojoj ljubi Severinu.Supružnici su se kasnije opet zapratili na Instagramu, a zajedničke fotografije od ranije nisu obrisali.

Inače, prošle su godine srpski mediji pisali da Severina ljubi vinara Tomislava Voštinića iz Ivanić-Grada. “Nastavno na vaš upit, htjeli bismo vas informirati kako se radi o osobi iz šireg kruga Severininih prijatelja, u čijoj je vinariji održan event, na kojem je između ostalih, prisustvovala i Severina s društvom. Ovim putem odbacujemo svaku insinuaciju o bilo kakvoj drugačijoj vrsti odnosa”, istaknuo je njezin bliski prijatelj i PR-ovac Davor Grgin.

Inače, pjevačica je s Kojićem u braku od rujna 2015, prenosi Dnevnik.hr.

Moja reakcija na članak je...
Vau
6
Haha
9
Hagić
5
Hmmm
8
Plač
6
Grrr
25
Molim?
28

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime