Seve se rješava haljine koju je nosila u vrijeme idile s Kojićem

Seve i Igor tad su još bili u velikoj ljubavi. Sad se nisu vidjeli, tvrde njihovi susjedi, od travnja prošle godine


Jednoj od najljepših haljina u mom ormaru vrijeme je da ode u vaš ormar, napisala je pjevačica na svojoj društvenoj mreži i oduševila pratitelje. Severina Kojić (48) odlučila je darovati tirkiznu haljinu Matije Vuice, koju je nosila na Maldivima na kojima je bila sa suprugom Igorom Kojićem (33) prošle zime.


Seve i Igor tad su još bili u velikoj ljubavi. Sad se nisu vidjeli, tvrde njihovi susjedi, od travnja prošle godine iako su na papiru, doznajemo sa suda, i dalje u braku.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Severina (@severina)Pjevačica je u međuvremenu ljetos bila na krstarenju s mladim vinarom Tomislavom Voštinićem (38), kojeg je tad, doznajemo, predstavljala kao svog tjelohranitelja. I dok Seve uglavnom ignorira priče o sebi, tad je odmah demantirala da između nje i Voštinića ima išta više od prijateljstva, javlja 24 sata.

I dok Seve daruje haljinu koju je nosila u vrijeme idile s Igorom, njegov fokus je na nogometu. Nakon udaljavanja od pjevačice Igor se vratio starom poslu – nogometnom menadžmentu. 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Severina (@severina)

Paralelno sa Severinom, s kojom se i dalje prati na Instagramu, objavio je story u kojem žali za vremenima kad se moglo ići na nogometne utakmice.

Igor u međuvremenu posjećuje manastire u kojima traži duševni mir, a Seve se bacila na snimanje novog albuma u kojima je, rekao je šef projekta Filip Miletić, opjevala i ljubavne probleme, piše 24 sata.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Severina (@severina)

Inače haljina koju je Seve nosila na Maldivima neodoljivo podsjeća na onu Vlatke Pokos (50) u kojoj se prije 14 godina udala za Josipa Radeljaka Dikana (77) na Karibima, prenosi 24 sata.

Vlatka je tad nosila Dior haljinu koju je platila 1000 eura na sniženju. Riječ je o jednom od omiljenih Vlatkinih komada odjeće. Nije poznato gdje je danas haljina nakon što je Dikan pobacao dio njenih stvari u crnim vrećama za smeće iza svoje zgrade na zagrebačkom Cvjetnom trgu u jeku njihova razvoda 2007. godine.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
1
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
1
Molim?
1

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime