ŠESTI PUT IZVAN POLJUDA Hajduk gostuje u Vinkovcima

Bijeli igraju večeras u 19 sati protiv Cibalije

Hajduk u sklopu 3, kola HT 1. HNL gostuje u Vinkovcima kod Cibalije danas u 19 sati. U prvih pet utakmica, tri europske i dvije prvenstvene, Bijeli su ostvarili 3 pobjede i dva remija te su još uvijek ne poraženi.


U prvih pet utakmica vidjeli smo dosta jak Hajduk koji malo prostora ostavlja protivnicima. Jedina iznimka je drugo poluvrijeme protiv Intera. Međutim, nakon dugo vremena Bijeli su ušli u sezonu sa sigurnim kadrom i popunjenim pozicijama već pred početak prvenstva, pa odaju dojam favorita u borbi za naslov prvaka.

Ipak u Vinkovcima Carrillo će odmarati Ercega, Futacsa i Lopeza, a od ranije ne može računati na ozlijeđene Grbića, Bašića te od prošle utakmice i Tudora. Tako je Carrillo u Vinkovce poveo sljedećih 19 igrača: 1 Dante Stipica, 2 Gustavo Carbonieri, 4 Petar Bosančić, 5 Hamza Barry, 8 Nikola Vlašić, 11 Franck Ohandza, 14 Josip Radošević, 17 Josip Juranović, 18 Zvonimir Kožulj, 21 Ivan Pešić, 22 Ahmed Said Said, 23 Zoran Nižić, 25 Karlo Letica, 27 Hysen Memolla, 29 Edin Šehić, 31 André Fomitschow, 34 Ardian Ismajli, 47 Robert Jandrek i 90 Savvas Gentsoglou.

Spomenimo i kako je ovo već šesta utamkmica koju će Bijeli odigrati izvan Poljuda ove sezone, a ovoseznosku premijeru na novom poljudskom travnjaku imaju u četvrtak, u 20:30 protiv Brondbya.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0