SENZACIONALNA JE Albina snimila spot za ‘Tick-Tock’: Bili smo u garaži, na cesti i u dvorcu. Tempo je bio žestok

Premijera će biti u središnjem Dnevniku HRT-a!

Kad ti videospot premijerno pokažu u središnjem HTV-ovu “Dnevniku”, to može značiti dvije stvari: ili se dogodila nesreća opasna za život i zdravlje ljudi ili je pred tobom važan pothvat.


S Albinom Grčić, srećom, u pitanju je ovo drugo – pobjednica Dore sprema se za svibanjski Eurosong u Rotterdamu, a u pripreme spada i dio sa snimanja videospota.

– Spot za pjesmu ‘Tick-Tock’ snimali smo tijekom dva dana na više lokacija. Bili smo u studiju, garaži, na cesti, prekrasnom dvorcu Trakošćan… Nismo se umorili premda je radni tempo bio žestok, jer na setu je vladala super atmosfera – govori Albina kojoj je spot za pjesmu ‘Tick-Tock’ – koju su napisali Branimir Mihaljević, Tihana Buklijaš Bakić i Max Cinnamon – drugi što ga snima u životu, piše Jutarnji.

Podsjetimo, Albinin prvi spot snimljen je za skladbu “Imuna na strah” autora Branimira Mihaljevića i Tihane Buklijaš Bakić, a oba njezina spota režirala je Sandra Mihaljević, koja se potrudila da kamera istakne emotivnost i pozitivnu energiju mlade Splićanke, od koje svi na Eurosongu očekuju mnogo.

Albina je toga svjesna, kaže da će sa svojim timom dati najbolje od sebe, po uzoru na Doris Dragović, obiteljsku prijateljicu Albininih roditelja, koja nas je na Eurosongu u Izraelu predstavljala 1999. godine u kojoj se, zanimljivo, rodila Albina.


Videospot za pjesmu “Tick-Tock” našu plavokosu eurovizijsku predstavnicu predstavlja u dva svijeta, što je vješto podcrtano i kostimima Stefana Orlića. Za make up je zadužen Karlo Rusan, za frizuru Zvonimir Franić, a koreografiju je napravila Helena Janjušević.Videospot izlazi u subotu na Albininu Vevo/YouTube kanalu u 19:55 sati, nakon TV premijere u središnjem “Dnevniku” HRT-a.

 

Moja reakcija na članak je...
Vau
8
Haha
1
Hagić
1
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
1
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime