SEKSUALNA PREDATORICA Bivši dečko učiteljice koja je spavala s učenikom: “Htjela je 6 puta na dan. Nisam mogao”

Osvrnuo se i na njezino strastveno plesanje oko šipke


Nisam se mogao nositi s njezinim seksualnim nagonom, plesala je oko šipke u garaži u oskudnoj odjeći, ponekad bi i prijateljice pozvala. Ona je vrlo živahna, to ju je i uvuklo u probleme, rekao je za Daily Mail bivši dečko Britanke Kandice Barber (35), koja je imala odnose sa svojim učenikom (15) krajem 2018. godine.


– Ponekad bi tražila i šest puta na dan. Nisam to mogao više podnijeti – dodao je.

Nakon škole ga odvela u polje

Kandice je dječaku slala fotografije u toplesu. Nakon škole ga je autom odvela u polje gdje su imali odnose. U rujnu prošle godine osudili su je za slanje eksplicitnih fotografija učeniku, ali nisu mogli dokazati ostale optužbe, uključujući seks s djetetom.

Sad joj opet sude, a presuda je 15. veljače. Kandice na ročišta dolazi sa suprugom.

Dječaka je, kako tvrde tužitelji, iskoristila dok je radila kao nadzornica u školi. Nakon što je spavala s njim, zaprijetila mu je da će reći da ju je silovao, ako nekome kaže za aferu.

Mirror je objavio intervju s njezinim bivšim koji je bio u šoku kad je čuo za što je terete.

Vani, u autu, vrtu, šumi…

Upoznao ju je na web stranici Plenty of Fish i kaže da joj je otpočetka seksualni apetit bio izrazito velik.Bila je nezasitna, a seks je često zahtijevala na neobičnim mjestima.

– Voljela je to raditi vani, ponekad u autu, vrtu ili u šumi. Vozili bismo se negdje, a ona bi rekla: ‘Stani, osjećam se napaljeno’. Jednostavno mi je postalo previše. Svatko ima svoje osobne potrebe, a nju su takve stvari uzbuđivale, no na kraju se nisam mogao nositi s time, bilo mi je dosta – prisjetio se dana kad se ponekad osjećao kao stvar, kao njezina velika seksualna igračka.Plesala bi u garaži, došle bi i prijateljice

– Kandice je prekrasna djevojka, sjajna majka i u biti vrlo poštuje zakon. Dok smo bili zajedno nikad nije dobila ni kaznu za parkiranje, a kamoli što drugo. Ali, što se tiče seksa, bila je nevjerojatno živahna i to ju je uvuklo u sve ove probleme koje sad ima – dodao je.

Osvrnuo se i na njezino strastveno plesanje oko šipke.

– Rekla mi je da pleše oko šipke kako bi ostala u formi, zbog lijepe linije, ali uvijek je bilo toga više. Nosila bi vruće hlače i seksi grudnjak, a na kraju bismo često vodili ljubav. Ponekad bi došle njezine prijateljice i priredile bi predstavu. Sve su to bile seksi djevojke i znao sam uživati u tome – rekao je.

Više o ovoj temi pročitajte na portalu 24 sata.

Moja reakcija na članak je...
Vau
4
Haha
4
Hagić
0
Hmmm
1
Plač
1
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime