Šef Porezne: Građani ZPP obrazac mogu predati od 7:30 do 15 sati. Sve se može poslati elektroničkim putem

Kako nam je kazao, građanima su na raspolaganju servisi e-porezna, te portal Porezne uprave s rubrikom "PIŠITE NAM" gdje je moguće opisati problem u bilo kakvoj formi i priložiti slike dokumenata i ostalih formata koji su nužni za bilo kakav zahtjev


Jutros su pred zgradom Porezne uprave u Splitu bili redovi. Čitatelji su nam se požalili da su čekali jer Porezna radi za građane samo sat vremena, no javili su nam se iz Porezne uprave s pojašnjenjem.


ČEKA SE U REDOVIMA Porezna uprava radi samo sat vremena, ljudi ne uspijevaju doći na red: “Ovo je sramota”

“Odlukom Središnjeg ureda Porezne uprave određeno je da se sa strankama radi jedan sat dnevno. Ostali službenici dogovaraju sa strankama dolazak u Ispostavu poštujući epidemiološke mjere i neposredno rješavanje njihovih zahtjeva u atriju na ulazu zgrade i to za one poslove gdje se ne mogu koristiti servisi Porezne uprave, a sve kako se obveznici ne bi nepotrebno vraćali ili čekali”, kaže nam pročelnik Ivica Kusić, uz napomenu da ova odluka traje do opoziva.

Kako nam je kazao, građanima su na raspolaganju servisi e-porezna, te portal Porezne uprave s rubrikom “PIŠITE NAM” gdje je moguće opisati problem u bilo kakvoj formi i priložiti slike dokumenata i ostalih formata koji su nužni za bilo kakav zahtjev.

Na vratima svih Ispostava izvješen je i popis svih telefonskih brojeva, te kontakt pozivnog centra, te se isti nalaze i na našim web stranicama.“Znači uredovno vrijeme od 08 do 09 sati postoji samo za slučajeve kad postoji problem za čije rješavanje je neophodan izravni kontakt poreznog obveznika sa službenikom Porezne uprave.

Na ovaj način čuvamo zdravlje ne samo službenika već i svih poreznih obveznika.Što se tiče predaje ZPP obrazaca, Porezna uprava u Splitu radi CIJELI radni dan sa strankama, od 07:30 do 15, i tako će biti do krajnjeg roka za predaju do kraja veljače ove godine”, pojasnio je Kusić.

 

 

Moja reakcija na članak je...
Vau
4
Haha
2
Hagić
2
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
3
Molim?
2

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime