U naletu kamiona na kombi koji je bio u kvaru na zaustavnoj traci poginule su četiri osobe – najmlađa je imala tek 28 godina. Petero putnika završilo je mahom s teškim ozljedama.

Promet autocestom A1 bio je u prekidu gotovo šest sati. Tragičnom događaju telefonom je svjedočio i šef radnika koji su stradali u nesreći.

“Kroz taj razgovor ja vidim da se nešto događa. Za čas čuju se jauci, jedna žena po imenu je Nikolina ja mislim, kaže gazda, tim riječima, gazda dajte hitnu pomoć vozite nas mi smo nastradali evo pobrao nas je kamion ima i poginulih”, rekao je Stevo Kovač, vlasnik šumarske tvrtke, piše Dnevnik.hr.

“Imali smo problema sa vađenjem osoba zato što su tri osobe u kombiju bile priklještene gdje je trebalo rezati kombi. Jedna osoba je bila pod šleperom tako da nju nismo mogli izvući u isti čas dok nije došla dizalica sa kranom”, ispričao je Dinko Omričen iz JVP Karlovac.

Jedan od ozlijeđenih na operaciji

Petero ozlijeđenih prebačeno je u tri zagrebačke bolnice. U Kliničkoj bolnici Sestara milosrdnica još traje operacija jednog stradalog putnika, dok je stanje drugog za sada stabilno. Ostalih troje putnika prebačeno je u KBC Zagreb i KB Sveti duh te su izvan životne opasnosti.

“Radi se uglavnom o trzajnim ozljedama vrata i nekakvim natučenjima po tijelu bez prijeloma ili bez nekih težih unutarnjih ozljeda”, kazao je o stanju ozlijeđenih Zoran Krstonijević, voditelj hitne kirurške službe KB-a Sveti duh.“Jedan mlađi pacijent ima teže ozljede, drugi pacijent ima lakše. Oba su za sad hemodinamski stabilna, u kontaktu, oba će biti hospitalizirana”, kazala je dr. med. Dubravka Mišić-Mužina iz KBC-a Sestre milosrdnice.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
49
Grrr
2
Molim?
3

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime