Sedmo izdanje “Uspona do zvijezda” u humanitarnom karakteru: “Spaljena zemlja”

Ovogodišnja biciklijada ima humanitarni karakter

Biciklistički klub TIMUN iz Splita danas organizra posebno izdanje humanitarne MTB utrke u disciplini uspon pod nazivom “Spaljena zemlja”!


Naime, uoči priprema za sedmo izdanje utrke “Uspon do zvijezda” navedeno je područje zahvatio požar koji je bio ogromnih razmjera i koji je samim time poremetio planove organizatorima utrke. Požar je poharao gotovo cijlu dionicu staze i okoliš oko nje pa će se stoga natjecatelji osjećati kao na mjeseševoj površini.

Međutim, organizator je odlučio utrku ipak organizirati ali u specijalnom, humanitarnom izdanju. Naime, sav nagradni fond koji bi u normalnim okolnostima pripao najbržima, ali i dio od uplaćenih kotizacija, sada će biti preusmjeren i doniran DVD-u Žrnovnica koji su i proteklih godina bili vjerni suorganizatori natjecanja i koji će donirana sredstva preusmjeriti u nabavu nove vatrogasne opreme.

Utrka će započeti u 17 sati u centru Žrnovnice odakle će natjecatelji krenuti prema Korešnici, pa dalje prema cilju! Natjecat će se u pet starosnih muških i jednoj ženskoj kategoriji, javlja Biker.hr.

Najbrže vrijeme na ovoj stazi postavio je David Jabuka kojemu je do cilja trebalo samo 47 minuta i 24 sekunde! Može li netko brže? Vidimo se na startu!


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0