Goran Kotur, predsjednik SDP-a Split, poslao je priopćenje vezano uz splitski Centar za kulturu i cjeloživotno obrazovanje Zlatna vrata. Naime, u nedjelju navečer objavljen je članak na Indexu u kojem je novinar razgovarao s Danijelom Ćukušić, vršiteljicom dužnosti ravnateljice Centra. Intervju možete pročitati ovdje.

” Na trenutak sam pomislio da je Feral Tribune opet počeo izlaziti i da sam upravo pročitao izmišljeni intervju iz humorističnog dijela tog tjednika. Ustvari, pročitao sam intervju novinara Vladimira Matijanića s Danijelom Ćukušić, v. d. ravnateljice Centra za kulturu i cjeloživotno obrazovanje Zlatna vrata, koju Upravno vijeće predlaže za ravnateljicu. S obzirom na to da Vladimir Matijanić više nije novinar Feral Tribunea već portala Index.hr zaključio sam da intervju ipak nije izmišljen.

Doduše, ono što je Danijela Ćukušić rekla u intervjuu zvuči potpuno nevjerojatno! Naime, osoba koju Upravno vijeće Gradskom vijeću predlaže za ravnateljicu Centra za kulturu i cjeloživotno obrazovanje ne zna tko je Bukara. Da budem sasvim precizan, Danijela Ćukušić zna što je bukara, ali ne zna tko je Bukara.

Vrlo je teško povjerovati da Danijela Ćukušić ne zna tko je njezin stranački šef Petar Škorić. Gospodin, kažu i gradonačelnik, Krstulović Opara zna tko je Bukara. Možda čak i na sastancima u splitskom HDZ-u, citirajući Ivu Brešana, kaže: “Triba, drugovi, žaliti šta su kultura i prosvita tute kod nas u zadnje vrime, stavimo kazti, pale dolika.” Andro Krstulović Opara je, kako bi rekla Danijela Ćukušić, “kopetentan” za dužnost gradonačelnika Splita jednako koliko i članica i dva člana Upravnog vijeća Centra Zlatna vrata koje je imenovao za predlaganje ravnateljice Gradskom vijeću.

Mrduša Donja je glavna! U Mrduši Donjoj Bukara je glavni!” – ističe Kotur u priopćenju.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime