Kako smo jučer izvijestili, u petak poslijepodne su se u razmaku od sat vremena dogodile tri prometne nesreće. Ona najlakša, bez ozlijeđenih i s materijalnom štetom dogodila se na križanju Velebitske ulice i Ulice Matice hrvatske.

Danas nam je čitatelj poslao video snimljen nedugo nakon same prometne nesreće te nam je opisao sam događaj.

– Žena se kretala Ulicom Matice hrvatske, a kada je stala na semafor, primijetila je da se istom ulicom prema raskrižju približava automobil. Išao se naglo prestrojiti za desno i udario je njen automobil u zadnji desni kraj. Na koncu se zaustavio jer je udario u betonsku parking kuglu. Da nje nije bilo, otišao bi i dalje – govori nam čitatelj te nastavlja:

– Kako se vozač automobila koji je skrivio prometnu nesreću pokušao udaljiti, žena ga je pokušavala zaustaviti. On se vratio u auto, a sve su snimali prolaznici koji su se tu našli. Na videu se lijepo vidi kako pokušava automobilom nasrnuti na nju. Nakon nekog vremena on je jednostavno ostavio automobil na kolniku i napustio mjesto događaja sa suvozačicom, ali se kasnije vratio i to dosta nakon što je policija stigla – kaže nam sugovornik.

Nazvali smo splitsku policiju koja nam je potvrdila da se ova prometna nesreća dogodila. Kažu da su vozača koji je skrivio prometnu nesreću zatekli na mjestu događaja i da će protiv njega biti podignuta odgovarajuća prekršajna prijava zbog izazivanja prometne nesreće.