NEVJEROJATAN PRIZOR U KAŠTELIMA Muškarac ležao nasred ceste i ometao promet: “Gladan sam i ne mogu naći posao”

Policija ga je makla s ceste

Kaštela posljednjih dana dolaze u fokus medija, nažalost zbog crne kronike, a jutros se tamo mogla vidjeti jedna bizarna situacija.


Naime, PU splitsko-dalmatinska zaprimila je dojavu oko 7:30 da na Cesti dr. Franje Tuđmana između Kaštel Lukšić i Kaštel Kambelovca leži muškarac.

Ne radi se o osobi kojoj je pozlilo, pa je po izlasku, policija prijavila muškarca jer je ometao promet. Muškarac je dolaskom policije udaljen s ceste.

Muškarac u teškom stanju?

Službene razloge ne znamo što je muškarca motiviralo na ovako opasan čin, a mogući razlog iznijela je jedna naša čitateljica.

“Moja prijateljica mu je jedina prišla, a sva ostala auta su ga zaobilazila. Momak nije bio u dobrom psihičkom stanju i tu je završio. Rekao je da je gladan i da ne može naći posao. Srami se, državo ,a i stoka ljudska u autima koji su ga samo zaobišli” – kazala nam je čitateljica.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
1
Grrr
1
Molim?
03 KOMENTARI

  1. jos je zalosnije da svi prolaze,i za to krivim kradeze,oni nisu samo materijalno unistili ovu drzavu nego jos gore,ubili su osjecaje i moralnost u ljudima koji su bili poznati kao suosjecajni i posteni

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime