Centar za održivi razvoj Imotski u partnerstvu s Clusterom za eko-društvene inovacije i razvoj CEDRA Split, a u suradnji s imotskim srednjim školama i Hrvatskom udrugom poslodavaca Imotske krajine organizira „Sajam poslovnih mogućnosti“ u petak, 7. veljače 2020. godine, od 11 do 15 sati, u atriju srednjoškolskog centra u Imotskom, Ulica Bruna Bušića 59. Manifestacija „Sajam poslovnih mogućnosti“ dio je projekta „Lokalnim partnerstvom do svijeta rada“.

Ciljevi „Sajma poslovnih mogućnosti“ su:

– povezati nezaposlene i učenike kao buduće tražitelje posla s poslodavcima, te ih upoznati s mogućnostima na tržištu rada;

– prezentirati mogućnosti i programe usavršavanja, osposobljavanja i prekvalifikacija koje provode različite obrazovne ustanove i udruge te mjere za samo/zapošljavanje.

U uvodnom dijelu predstavit će se dokument “Kretanja i trendovi na tržištu rada Splitsko-dalmatinske županije“ izrađen u okviru projekta.

Lokalni poslodavci i obrazovne ustanove predstavit će se nezaposlenima Imotske krajine i učenicima imotskih srednjih škola.Projekt „Lokalnim partnerstvom do svijeta rada“ bavi se problemom nezaposlenosti, socijalne isključenosti i negativnih demografskih kretanja u Splitsko-dalmatinskoj županiji, a sufinanciran je sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda.

Nositelj projekta je Cluster za eko-društvene inovacije i razvoj CEDRA Split, a partneri na projektu su JU RERA, Centar za održivi razvoj, HUP, Grad Split, TOMS, Zdravi grad, SDŽ, Domine, Učilište Virtus, Udruga nezaposlenih SDŽ i Zadruga za etično financiranje ZEF.

Više o projektu na poveznici.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime