RUKOMETNA GROZNICA: RTL televizija će prenositi više od 50 utakmica s SP-a rukometaša u Egiptu

Nikša Kaleb će ponovno biti sukomentator Filipu Brkiću


13. SIJEČNJA na RTL televiziji se počinje prikazivati Svjetsko rukometno prvenstvo za muškarce koje se održava u Egiptu, a upravo domaćini otvaraju utakmicom protiv Čilea. Prijenos je od 18 sati na RTL-u 2.


To je samo jedna od više od 50 utakmica koje će gledatelji moći pratiti na RTL-u, RTL-u 2 te na online platformi RTLplay, sve do završetka prvenstva 31. siječnja.

Nikša Kaleb će ponovno biti sukomentator Filipu Brkiću

Prva utakmica hrvatske reprezentacije na programu je u petak od 18 sati (u 16:45 počinje emisija Vrijeme je za rukomet), kad se izabranici Line Červara susreću s Japanom, a utakmicu će komentirati RTL-ov komentator Filip Brkić te sukomentator Nikša Kaleb, dok će se s terena javljati Ines Goda.

Prvenstvo je specifično po tome što se prvi put odvija pod strogim epidemiološkim mjerama, ali Kaleb ističe da je već isplanirao kako će mu izgledati dani u Egiptu.

“Nije me strah korone jer su uvedene stroge epidemiološke mjere, stalno se moramo testirati, a i kretanje je ograničeno. Posložio sam u glavi raspored ustajanja, treninga, priprema za utakmicu, čitanja knjiga i prijenosa utakmica”, pojašnjava proslavljeni hrvatski rukometaš i dodaje:

Nakon dvogodišnje pauze u ulogu komentatora se vraća Goran Šprem

“Rukometno znanje i iskustvo imam, rukomet je uvijek isti, samo su igrači novi. Komentiram kako mi dođe u trenutku, nekakva situacija ili potez me asociraju na nešto pa onda to i kažem, a ispadne često smiješno”, otkriva Kaleb, poznat po svojim smiješnim komentarima i usporedbama, prenosi Index.U zagrebačkom studiju sva zbivanja u Egiptu će pratiti voditelj Marko Vargek te komentatori Petar Metličić, Drago Vuković i Goran Šprem. Oni će u emisiji Vrijeme je za rukomet analizirati utakmice i igrače. Nakon dvogodišnje pauze u ulogu komentatora vraća se Goran Šprem.

Moja reakcija na članak je...
Vau
2
Haha
0
Hagić
2
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime