RUĐERIJADA NA SPLITU 3 Alen Vitasović zapalio publiku, maturanti slavili kraj nastave

U sklopu Ruđerijade u 20:30 počeo je koncert Alena Vitasovića na kojega su se okupili brojni građani, a osobito maturanti koji su danas proslavili kraj nastave

Split 3 odnedavno slovi kao pravi sveučilišni kvart. Osim brojnih fakulteta, menzi i studentskih domova, na Splitu 3 i u njegovoj okolici živi najveći broj splitskih studenata.


Ulica Ruđera Boškovića je u tom smislu putokaz studentskog kvarta, a u njoj samoj nalaze se brojni sadržaji za studente i mlade koji svakom godinom bivaju sve bogatiji i bogatiji.

Klub mladih Split u suradnji s Caffe Bar Dreamers, Student Times, Moj Split 3 i Gradskim kotarom Split 3 organizirali su trodnevnu manifestaciju pod nazivom “Ruđerijada“. Manifestacija se sastoji od cjelodnevnog programa na kojem će se naći za svakoga po nešto.

U sklopu Ruđerijade u 20:30 počeo je koncert Alena Vitasovića na kojega su se okupili brojni građani, a osobito maturanti koji su danas proslavili kraj nastave.

Zanimljiv trenutak dogodio se za vrijeme koncerta kada je Vitasović na binu nakratko pozvao Nataliju Bazinu, kandidatkinju za dogradonačelnicu stranke Pametno, inače diplomiranu ekonomisticu. Bazina je inače autorica teksta pjesme “Bura”, velikog hita Alena Vitasovića, s kojim je devedesetih pobijedio na tadašnjim Melodijama Jadrana.


Nataliji i Alenu su zapljeskali i članovi stranke Pametno koji su se družili na koncertu na Splitu 3. Kako je izgledala prva Ruđerijada, pogledajte u našoj fotogaleriji.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0