RTL Duel: Milanović pristao na sučeljavanje, još nema odgovora iz stožera Grabar-Kitarović

Predviđeno trajanje sučeljavanja je od 60 do 90 minuta, a svakom će kandidatu biti omogućeno podjednako vrijeme za odgovor i repliku

Šest dana prije drugog kruga predsjedničkih izbora iz svog novog informativnog studija RTL televizija organizira sučeljavanje predsjedničkih kandidata koje će voditi Damira Gregoret i Ivan Vrdoljak, piše Index.


U ponedjeljak, 30. prosinca, od 20 sati u studijskoj emisiji “RTL Duel: predsjednica ili predsjednik” aktualna predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović, kandidatkinja HDZ-a, te SDP-ov kandidat Zoran Milanović, koji iz prvog kruga nosi 3% prednosti, odgovarat će na pitanja iz političkog, gospodarskog, društvenog i ostalih područja javnog života, poručili su s RTL-a.

Predviđeno trajanje sučeljavanja je od 60 do 90 minuta, a svakom će kandidatu biti omogućeno podjednako vrijeme za odgovor i repliku. Urednica emisije je Ana Bulić.

Stožer predsjedničkog kandidata Zorana Milanovića službeno je prihvatio poziv RTL-a za sudjelovanje u sučeljavanju, a iako je najavila da će uoči drugog kruga izbora sudjelovati u debatama, iz stožera Kolinde Grabar-Kitarović još nije stigao odgovor.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0


Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime