Nakon što je objavljeno kako Cristiano Ronaldo (35) ima koronu, o svemu se oglasila i njegova sestra Katia Aveiro (44). ‘To je najveća prijevara otkad sam se rodila’, stoji u objavi na njezinom Instagramu.

Ako Cristiano Ronaldo treba probuditi svijet, moram reći da je ovaj Portugalac onda Izabrani, Božji poslanik. Hvala! Vjerujem da će danas tisuće ljudi progledati oko ove pandemije, testiranja i mjera kao ja. Najveća prevara otkad sam se rodila, poručila je na Instagramu sestra Cristiana Ronalda nakon što je njezin brat dobio pozitivan test na korona virus.

Podržala je tu rečenicu Katia Aveiro koju je očito preuzela jer je u nastavku sve objasnila.

– Rečenica koju sam danas pročitala i kojoj sam se ustala zapljeskati. Dosta je toga da ljude na ovom svijetu činite lutkama. Molim vas, neka netko otvori oči.

Podsjetimo, na posljednjem testiranju uoči utakmice protiv Švedske u Ligi nacija saznalo se kako je CR pozitivan na korona virus. Igrač Juventusa nema simptome te se nalazi u izolaciji. Osjeća se dobro, a ostali reprezentativci su dobili negativne testove.

Kako se mijenjao za dres s mladim Camavingom i grlio s Mbappéom, postojala je sumnja da su zaraženi i neki francuski reprezentativci, ali prije susreta s Hrvatskom oni su dobili negativne testove, prenosi objavu 24 sata.

Ronaldova je sestra u mnogo navrata isticala svoje mišljenje o svemu što ima veze s njenim bratom, pa ni u ovoj situaciji nije ostala dužna.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime